Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teknőst tart emiatt kicsit megijedtem a pasastól hogy nem százas de a randi jól ment. Hagyjam vagy adjak neki esélyt?
Jesszus :D Azért nyitottam meg a kérdést, mert elképzelni se tudtam, mi baj lehet a teknősökkel :D Hát én nem tudom, ha téged zavar, hagyjad, de szerintem is inkább te vagy fura.
32N
Igazad van kérdező!
A teknős homis. Keress pitbullos kancigót!
A kérdésben még az a baj, hogy büdös, amikor a válaszolók szólnak, hogy minden állat (sőt az ember is) büdös, akkor már b*zis lesz a teknős...
Mi a csajos ("nyálas") a teknősben? Én bírom a teknőst, de hogy ettől függetlenül semmi nőies nincs benne, az tuti. Olyan kis rusnya :). Szigorú, merev tekintete van, olyan, mint egy elfajzott dinoszaurusz. Gusztustalan dolgokkal kell etetni. Nem lehet szeretgetni, babusgatni, simogatni, mint egy ölebet vagy macskát. Szerintem ha már muszáj nemhez kötni, inkább férfias.
De hogy miken tudsz fennakadni...
31N
Tessék 33 vagyok, semmi baj a teknősökkel (nekem is volt 2 anno)
A páromnak papagája volt amikor összejöttünk, na az még hangos is! "szerencsére" (tudom, csúnya ilyet mondani) elhunyt mielőtt összeköltöztünk
Akinek állata van, annak fontos, hogy a partnere is elfogadja. Ha neked ez nem megy, akkor keress olyat, akinek nincs. Én azt mondom, hogy aki az állatokat szereti, rossz ember nem lehet.
Az én páromnak csivavája van. Az nem b.zis, ha már itt tartunk? Szerintem az pl. abszolút egy "női" kutya. Mellette van egy macskája is, Cindy a neve. Te ezekre kirohannál a világból. :-) Én imádom mind a hármukat! Voltál már egyáltalán nála és érezted, hogy büdös, vagy csak látatlanban ráfogod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!