Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teknőst tart emiatt kicsit megijedtem a pasastól hogy nem százas de a randi jól ment. Hagyjam vagy adjak neki esélyt?
Szagoltál már vizes kutyát? Az se egy álom. Sőt, izzadt embert? Egyébként nem tudom, az én teknőseim sose voltak büdösek.
Inkább hagyjátok ezt a kapcsolatot, mert ha ilyen apróságon nem tudod túltenni magad, akkor a későbbiekben csak rosszabb lesz.
22/L
Vannak itt gondok!
Ha szimpatikus a srác, akkor ne ez legyen már a gond.
Exemnek 6db kutya volt a házban, mégsem küldtem el melegebb éghajlatra, mikor megtudtam. 😂
Nyilván jobb, ha nem bűzölögnek állatok a lakásban, mintha lennének.
De 2 büdös teknős miatt csak nem szakítod meg az ismerkedést. :D
Te beteg vagy 🤣 mióta nőies vagy férfias egy állat?
Sztm haggyd, had találjon olyat, aki szerint fura egy 🐢
...
N28
Ne haragudj, de sajnos egyet kell értenem az előttem szólókkal, egyáltalán nem függ össze az ember nemével, hogy milyen állatot tart. És ha neked ez akkora nagy gondot okoz, kérlek add meg a srácnak az esélyt, hogy találjon olyan lányt maga mellé, aki nem ilyen gyerekesen gondolkodik.
+ minden állatnak van egy jellegzetes “szaga”. Rendszeresen kell takarítani és a nagyon kellemetlen szagok máris nem lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!