Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell a nőnek egy férfi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell a nőnek egy férfi? Mi a mozgatórugó?

Figyelt kérdés

Csak gondolkodtam ezen..

Nyilván, hogy mi férfiak, avagy a teremtés koronái, a kétlábún járó tökély mintaképei kellünk minden nőnek.

De vajh miért van ez így?

Végignézve magunkon.. háát, nyilván nem tudok női fejjel gondolkodni, de áruljátok már el, mihez és mire kell egy férfi, aki a mindennapjaitok része? Nem problémamentesebb egy női barátság? Mit ad egy férfi a nőnek?

Komolyan érdekelnek ezek a dolgok, mert néha, mikor végignézek a párokon és az embereken.. hát, mondjuk úgy, nem értem mit keresnek egymás mellett. :)

2020. aug. 12. 19:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
46%
Mármint a saját egója miatt, hogy kelendő.
2020. aug. 12. 20:05
 12/22 anonim ***** válasza:
81%
#9 Nálam sem volt képben senki, csak kilépem egy méltatlan kapcsolatból. Több elvált ismerősöm van, negyvenes korosztály vagyunk, egytől egyik a pasi volt hűtlen, kiderült, asszony dobta. Van aki azóta is egyedül van, van akinek akadt párja 1-2 évvel válás után.
2020. aug. 12. 20:07
 13/22 anonim ***** válasza:
68%

Már amelyik. Viszont a többségük mire eljut a szakításig, válásig, addig bőven szétaláztatják magukat. És ezt nőként ïrom, úgyhogy én adtam be a papírokat a bíróságra. De nekem nem is kellett 20 félredugás nézése hozzá. Egy után rögtön vàltam, ës az idő megmutatta, hogy milyen jól döntöttem.

2020. aug. 12. 20:10
 14/22 A kérdező kommentje:

Köszi az őszinte válaszokért! :)

1, voltak.. de dugtam is velük :D

2, na, de jó volt ezt egy nőtől olvasni!

mindenki mindenki eszköze! :)

2020. aug. 12. 21:09
 15/22 anonim ***** válasza:
58%

7 Azt te csak hiszed:D Bírom azokat az embereket akik a béka szintjükre akarnak lerántani és ezzel szemben magukat rántják le csak még jobban.

Nem kéne a lejtőn megállnod? nem vagy még elég lent, kedves béka. Szerintem már igen, talán meg kéne állnod már.

2020. aug. 12. 21:12
 16/22 anonim ***** válasza:
Én a férfiakban jobban megbízom, kevés nő barátom van. Másrészt a biológiai nem hazudik és az ösztönöknek elég nehéz parancsolni.
2020. aug. 12. 21:17
 17/22 anonim ***** válasza:
56%
Nekem ugyan nem kell férfi. Semmit nem mozgatnak meg bennem már egy ideje. Nem, nem vagyok leszbikus, csak belefáradtam úgy az egészbe.
2020. aug. 12. 21:41
 18/22 anonim ***** válasza:

De jó kérdés... Idáig nem gondolkoztam ezen ill. vmilyen szinten igen, amit én sem értek, h, minek is kellene nekem férfi, de most picit belegondoltam/belegondolhattam a kérdés miatt. Szal, nekem a férfi, mint Férfi kell/ene. Az, h szerethessem, magáért azért, h férfi, h más nemű. Hogy szerethessen, azért, mert Nő vagyok. Szimplán testi főleg. Hogy oda legyen értem (mondjuk ebben részem van), de inkább az, h végre én legyek oda érte. Kívánjam minden porcikáját, szinte remegve /vajként olvadjak bele az ölelésébe, minden forró lélegzetem, tapintásom őt melegítse, hozza lázba, oda és vissza. És ez tűz közöttünk addig égjen, amíg látjuk egymást, amíg erinthetjuk egymást.

A testisegen kívül jó legyen vele lenni, soha ne érezzem tehernek. Ha ő akar elvonulni, tegye, ha én, akkor tegyem, de a legjobb lenne, ha sohasem szeretnénk külön lenni. 😊

Nos, ilyennek képzelem, és ilyen Férfit keresnék. 😊 Kicsit futurisztikus, de én tudom, h létezik. Csak az a kérdés, h összefutunk-e, megtaláljuk-e egymást... Üzenem Neki, hogy igyekezzen, mert már unom egyedül nélküle. 😊😊

2020. aug. 12. 23:15
 19/22 anonim ***** válasza:
18-as vagyok. U.i.: Én is igyekszem, szóval gyere már. 😊😅😍
2020. aug. 12. 23:48
 20/22 anonim ***** válasza:
18-as vagyok. Mondjuk a múltkor a Tesco-ban a hentesfiú elég hosszan nézett rám, én meg le se szartam, szóval lehet a technikámon kell finonítanom, de mondom, h igyekszem, tessék jönni, de ne alamusziskodj légyszíves, ha én már/még nyuszi vagyok. Értem?! 😊😉🥰
2020. aug. 12. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!