Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Mennyit számít egy jó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mennyit számít egy jó, izmos testalkat? Ha egy férfival nem járnátok, mert az arca nem pont az esetetek, lehetséges, hogy járnátok vele úgy, hogy elkezdett kondizni egy ideje és a teste számotokra tökéletes lett?

Figyelt kérdés
2020. aug. 11. 11:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%
Nekem a test mindig jobban számított. Beleszeretni bármilyen arcba bele tudok, de a szex nem megy bármilyen testtel.
2020. aug. 11. 12:58
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem számít a sportos test, ha ad egyfajta magabiztos kisugárzást. Nem szeretnék bele senkibe, aki eddig nem tetszett attól, hogy izmos, de idegenként jobb benyomást tenne rám.
2020. aug. 11. 13:04
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha arcra nem tetszik akkor nem érdekel, hogy milyen a teste.
2020. aug. 11. 13:19
 14/19 anonim ***** válasza:
7es! Tudod van olyan, aki szeret túrázni... Te ilyenről még nem lallottál? 🙄
2020. aug. 11. 13:40
 15/19 anonim ***** válasza:
71%

Ehhez képest meg egyik hétvégén pár lánnyal voltam kint a strandon és a barátnőikkel találkoztunk később. A csajok között meg végig arról ment a szöveg, hogy jöttek mentek a jó csávók 1től 1ig kigyúrt test, nagy mellizmok, szélles váll keskeny csípő stb és ott csorgatták a nyálukat rájuk.

Még olyan lányok is akiket otthon várt a pasijuk olyanokat mondtak egymásnak, hogy hogyan falhoz tudna vágni meg ilyenek.

Ez egy oltári nagy képmutatás, hogy a csajoknak minden mindegy meg csak az arc.

Lószart. Egy széparcú kis vékony satnya gyerek labdába sem rúgna, ha egymás mellé állna egy ilyen férfi félistennel.

2020. aug. 11. 14:50
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem az a baj, hogy a vékony labdába se rúgna, hanem h egy vérszívó szúnyogba több érzelem szorult, mint ezekbe. Az h ezek a majomemberek összefekszenek mindenkivel (vagy összefeküdnének) az természetes, ha fordítva kapják vissza akkor a szemét másik. Ott pusztuljon meg az összes ahol van és akkor még finom voltam. (egyébként izmos, magas, csak rühellem az ösztönlényeket)
2020. aug. 11. 16:20
 17/19 anonim ***** válasza:

Ne haragudjatok,de nekem egy szép arcú,de elhanyagolt testű,vagy szottyadt hasú nem jönne be.Hiába helyes az arca!Mi lesz vele később akkor?Én is igyekszem,és formában tartom magam.És nem kell 20-30kmter gyalogolnia,csak legyen legalább fit.

23/L

2020. aug. 11. 17:21
 18/19 anonim ***** válasza:
14: De hallottam. Tinderes profilok alapján ma minden 2. embernek ez a hobbija. Bár azt valóban nem írtad, hogy évente 1x gyalogol ennyit, vagy minden nap. Mert az nem mindegy.
2020. aug. 11. 19:11
 19/19 anonim ***** válasza:

Heti egyszer általában! Múlt héten a Kinizsi százast csináltuk vég párommal (100 km-t kell megtenni 24 óra alatt)! Nem csak írom, hanem tényleg szeretek! Plusz bicajjal heti 2szer kb, ha van idő megyek ilyen 30 km-reket! Kutyákkal is meg van majdnem a napi 10km.

N28

2020. aug. 11. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!