Lehetséges, hogy változhat a testalkattípusom?
15éves vagyok, elvileg 25éves korig változhat/változik a csontozat.
Viszonylag széles csípőm, ahhoz képest keskeny vállam van, endomorf féle alkat.
Lehetséges, hogy 20éves koromra szélesedik a vállcsontom?
Esetleg nem fogok annyira zsírosodni, stb?
Nem teljesen igaz,amit a danabolos mond.
Én 7 éves koromig nem tudtam hizni kis vékony srác voltam,majd 8 évesen elkezdtem hizni,11 éves koromig kis duci voltam
12 éves koromtol mostánáig kb mezo vegyok.
Szoval változhat...
Az,hogy milyen ütemben hízik,az változhat.
"Kocsog"
Ki vagy te...pákò?:D
"Nem változik az alkat, és az agyad kapacitása sem nőtt kiskocsog cigánygyerek, mióta megszülettél kis csira. Mindig is butaszar leszel!"
Méghogy a gyúrósok nem bunkó idióták... És igenis változik a testalkat gyerekkortól, sok kövér kisgyerekből lesz magas sovány ember, az egész a genetikán múlik.
Az anyagcsere, hormonháztartás változik a korral, de alapvetően ez egy adottság, mint a magasság vagy a hajszín. (Persze az edzés hatására is változik valamelyest, de az alapadottság attól még ott van.)
Az nem mérvadó, hogy ha volt már életében sovány is, kövér is. Ez a kalóriamérlegtől függ. Ha bőséggel ellátom a gyerekemet kajával és éppen nem egész nap a bőrt rúgja, akkor ő is meghízna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!