Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az exetek, akivel durván szakítottatok felhívna, hogy kórházba került bemennétek hozzá?
A durva alatt azt értem, hogy mindegyikőtök extrán bántó dolgot vágott a másik fejéhez.
Ez csak egy fiktív kérdés amúgy, nem vagyok ilyen helyzetben.:D
Attól függ, hogy a kapcsolatunk alatt ō is hogy viszonyult hozzám, pl. olyan ember, aki törōdött velem és rendes volt, az megérdemelné, hogy viszonozzam szakítás után is.
Ha olyan exemrōl lenne szó, aki kihasznált, rossz volt hozzám, akkor hallani sem akarnék róla.
Nem vagyok gyerekes, így túl tudom tenni magam a kicsinyes sérelmeken. Ha valaki egy érzékeny pillanatában rosszat mondott, akkor nem ítélem el föltétlenül, ha ettōl függetlenül rendes ember, s máskor jó volt hozzám. Szerintem nem ezek a röpke elhangzott szavak határozzák meg a kapcsolat milyenségét, hanem az hogy mennyire állt hozzád, hogyan viselkedett veled a mindennapokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!