Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szerelmet vallottam egy házas férfinek és elutasított?
Mitől lenne már gerinces a pasi? Azért mert visszautasított egy nőt, aztán meg szétkürtölte a nő érzéseit, mint egy ovis? Sehol nem szerepelt a kérdésben se a visszautasításnak, se a szétkürtölésnek az oka. Lehet, hogy csak simán nem tetszik neki a kérdező, vagy, ha valóban flörtölt vele, nem a kérdező értette félre, akkor szívesen megd.gta volna, de bonyodalmat már nem akart, a vallomás után meg rájött, hogy így veszélyes. Ettől még akár szeretője is lehet(más.)Szóval lehet gerinces is,de lehet, hogy nem. Szerintem védeni se kell, pusztán ezért. Szidni viszont lehet, mert nagyon gáz ez a kürtölés, akkor is, ha a kérdező se volt erkölcsös.
Nem tudom, hányadik válaszolónak üzenem, hogy nem azok védik. Engem például még egyetlen nős pasi se utasított vissza😜Jöhet a lepontozás.
Ja, bocs Kérdező, válaszolni meg elfelejtettem. Ha nem ragaszkodsz annyira a munkahelyedhez, érdemes lenne másikat keresni a saját érdekedben. Nem azért, mert most rajtad csámcsognak, az legkésőbb a következő "hírnél" elmúlik. Viszont a pasit is könnyebben el tudnád felejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!