Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha szerelmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha szerelmet vallottam egy házas férfinek és elutasított?

Figyelt kérdés
Egy munkahelyen dolgozunk, minden nap látom és azóta mindenki erről beszél.
2020. aug. 10. 12:17
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
59%
Jól tette, megérdemelted a nyilvános megszégyenítést. Ha volt pofád nős férfira nyomulni, legyen pofád viselni a döntésed következményét.
2020. aug. 10. 12:41
 12/33 A kérdező kommentje:

Soha többet házas férfival nem kezdek.

Kár, hogy szerelmes lettem belé.

2020. aug. 10. 12:48
 13/33 A kérdező kommentje:

Akik privátot írtak azoknak üzenném, hogy nem szeretnék semmi konkrétumot írni, mert eskü már paranoiás lettem az egésztől. Mi van, ha még itt is itt van?:/

A héten szabit vettem ki, de folyton ez jár a fejemben.

2020. aug. 10. 12:50
 14/33 anonim ***** válasza:
44%
Ma front van amint elnézem, mert mindenhol megy a fröcsögés.
2020. aug. 10. 12:59
 15/33 anonim ***** válasza:
59%

Viseld el, megérdemled. Mire volt ez jó? Ezek szerint a pasi még csak észre sem vett téged, a semmire tettél nagy szerelmi vallomást. Ez így nem más, mint egy rendkívüli módon pofátlan "lenyúlási" kísérlet, nagyképűen semmibe véve a "nagy szerelmed" választottját. Gondolkozhattál volna, és lehettél volna tekintettel másokra is. Mások sztorijába ciki hívatlanul beleugrálni, hogy te akarsz lenni a főszereplő.

Legközelebb ha megtetszik egy nős férfi, tedd félre ezt a "tetszik, enyém lehet?" mentalitást, amivel a gyerekek tépik ki egymás kezéből a játékot a játszótéren. Vedd észre, hogy hátul kullogsz a sorban, elöl nincs helyed, senki nem is akar odaengedni, senki vagy a történetben, nem rólad szól, hanem őróluk. Leplezd az érzéseidet, és várd meg, míg elmúlnak.

2020. aug. 10. 12:59
 16/33 anonim ***** válasza:
74%
Figyelj,nyugtasd magad azzal,hogy nem tetted tönkre a házasságát.”Csak” szerelmet vallottál neki,de ez nem bűn,és nem tehetsz róla,hogy így érzel.Ne szégyelld magad.
2020. aug. 10. 13:07
 17/33 A kérdező kommentje:

Igazából én szentül meg voltam róla győződve, hogy ő is szeret.

Tehát egy illúzióban éltem ezidáig és nem volt kellemes az ébredés.

Legalább a házassága rendben van.

2020. aug. 10. 13:16
 18/33 anonim ***** válasza:
62%
És ugyan mitől hitted azt, hogy szeret téged, te szerencsétlen? :D
2020. aug. 10. 13:24
 19/33 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem ne csinálj belőle nagy ügyet, mindenki hibázik és nem embert öltél..

Én konfrontálódnék a többiekkel, legjobb védekezés a támadás. Nincs miért szégyelned magad. Felvállaltad az érzéseidet, nem viszonozták őket, na és akkor mivan? Volt már ilyen mindenkivel, csak ők legfeljebb titkolják. Fel a fejjel!!

2020. aug. 10. 13:26
 20/33 anonim ***** válasza:
88%
Nem szabad elmondani. Én is szerelmes lettem de még ha rákérdezne is tagadnám. Pedig próbálja kiugrasztani a nyulat... a helyedben másik munkahelyet keresnék
2020. aug. 10. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!