Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 35 éves nő vagyok, egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 éves nő vagyok, egyik pillantról a másikra lettem özvegy. Van ebből a helyzetből kiút?

Figyelt kérdés

Jó munkahellyel, rendezett anyagiakkal rendelkezem, magamra mindig odafigyeltem, mások csinosnak tartanak.

Gyerekünk nem született, tudatos döntés volt, hogy 37-38 éves leszek kb., amikor vállalunk majd egy babát (eü. akadálya nincs).

Tavaly egy autóbalesetben meghalt a férjem, azóta egyedül vagyok egy hatalmas kertes házban, a város egyik elegáns(abb) részén.

A férjem a városunkban egy közismert férfi volt, vezető és felelős beosztásban dolgozott.

Szerintetek mire számíthatok a jövőben? Nyilván senki sem lát a jövőbe, de van esélyem egy "normális" életre? Fiatal özvegyként mit gondolnak mások rólam?

2020. aug. 8. 22:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
94%
#13: Regen a rómaiak a hozzád hasonlókat ledobták a Taigetoszról.
2020. aug. 9. 06:41
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jó ötlet a költözés. Nem is kell olyan messzire, hogy munkahelyet kelljen vállalnod, elég egy szomszédos település, ahol nem ismer mindenki.
2020. aug. 9. 06:43
 13/21 anonim ***** válasza:
84%
9-es jelentve.
2020. aug. 9. 06:43
 14/21 anonim ***** válasza:
12%

Ja, a romaiak.... Cipelgettek az embereket tobbezer km-re

[link]

2020. aug. 9. 07:47
 15/21 anonim ***** válasza:
56%

Ez egy kiszállási pont a jelenlegi életedből és az elvárásokbóll.

Nyilván kisváros, és kínos lenne más pasival helyettesíteni a régit. Mert ki mit szól, ha kevesebb.

Adj el mindent, és költözz el egy olyan helyre, ahol csak magadnak kell megfelelned.

2020. aug. 9. 08:28
 16/21 anonim ***** válasza:
87%
Egy év gyász elég a köznépnek, Te magadban gyaszolhatsz életed végéig, de egy jó tanács, szerintem add el a házat és költözz másik városba, azaz kezdj új életet amíg nem késő.
2020. aug. 9. 09:04
 17/21 anonim ***** válasza:
71%
Sorstárs vagyok,és nem költöznék. Hová menjen? Teljesen idegen emberek közé,esetleg új munkahelyet keresve? Idő kell a történtek feldolgozására. Nekem van gyerekem,40 évesen maradtam egyedül. Ismerősömmel alakult kapcsolatom aki mindent tudott a korábbi életemről. Lassan kerültünk közelebb egymáshoz. Nem mentem férjhez és nem költöztünk össze,de ha gyereket akartunk volna ez is megtörténik. Ami fontos,hogy a barátaidtól ne zárkózz el. Járj társaságba,esetleg menj el nyaralni. Most bezártad magad a gyászba,de nem ragadhatsz bele ebbe az állapotba. Hidd el,ha látják,hogy nincs körülötted burok közelíteni fognak Hozzád.
2020. aug. 9. 09:23
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogy igen, van lehetőséged, hogy normális életet élj. Van, illetve érződik benned az akarat, az élet igenlése, és ez sokan számít ilyen nehézség után is. Van a gyász időszak, aminek fázisai vannak, de utána kell, hogy meginduljon a megújulás ideje is. Próbálj nyitni a világ felé, járj el pl.: sportolni, beszélgess emberekkel pl. a neten. De lehet azt is, hogy olyan tevékenyégbe kezdj bele, amit eddig hanyagoltál.

38F vagyok, ismerős a gyásszal kapcsolatos érzések, az utána való újraindulás.

2020. aug. 9. 11:29
 19/21 anonim ***** válasza:
16%
13as! 9es vagyok, mi bajod a válaszommal??
2020. aug. 9. 11:57
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem így értette? Jelentve=én is az. Teljesen rendben a válaszod,sajnos életszerű,nem hinném,hogy irritál bárkit is.
2020. aug. 9. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!