Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves nő vagyok, egyik pillantról a másikra lettem özvegy. Van ebből a helyzetből kiút?
Jó munkahellyel, rendezett anyagiakkal rendelkezem, magamra mindig odafigyeltem, mások csinosnak tartanak.
Gyerekünk nem született, tudatos döntés volt, hogy 37-38 éves leszek kb., amikor vállalunk majd egy babát (eü. akadálya nincs).
Tavaly egy autóbalesetben meghalt a férjem, azóta egyedül vagyok egy hatalmas kertes házban, a város egyik elegáns(abb) részén.
A férjem a városunkban egy közismert férfi volt, vezető és felelős beosztásban dolgozott.
Szerintetek mire számíthatok a jövőben? Nyilván senki sem lát a jövőbe, de van esélyem egy "normális" életre? Fiatal özvegyként mit gondolnak mások rólam?
Ez egy kiszállási pont a jelenlegi életedből és az elvárásokbóll.
Nyilván kisváros, és kínos lenne más pasival helyettesíteni a régit. Mert ki mit szól, ha kevesebb.
Adj el mindent, és költözz el egy olyan helyre, ahol csak magadnak kell megfelelned.
Azt gondolom, hogy igen, van lehetőséged, hogy normális életet élj. Van, illetve érződik benned az akarat, az élet igenlése, és ez sokan számít ilyen nehézség után is. Van a gyász időszak, aminek fázisai vannak, de utána kell, hogy meginduljon a megújulás ideje is. Próbálj nyitni a világ felé, járj el pl.: sportolni, beszélgess emberekkel pl. a neten. De lehet azt is, hogy olyan tevékenyégbe kezdj bele, amit eddig hanyagoltál.
38F vagyok, ismerős a gyásszal kapcsolatos érzések, az utána való újraindulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!