Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan valakinek, hogy a pasi kicsit túlzásba
vitte a bújást?
Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel találkozgatok, és nagyon bújós. Kb. mint egy cica. Ami alapból nem is zavar, hiszen nagyon aranyos. Csak filmezésnél ebben a dög melegben izzad, és így is folyamatosan rá van hajtva a feje az enyémre. Először finoman próbáltam úgy helyezkedni hogy ne legyen a feje az enyémen, de mindig visszatette. Aztán kedvesen szóltam neki hogy picit izzadt a feje. Erre megtörölte egy törölközővel, és ismét visszatette. Nem akarok bunkó lenni, de ebben a melegben kb. 1 perc alatt ugyan úgy rámizzad, összemelegszik a fejünk, és ez nekem nem túl kellemes. Ilyenkor hogy lehetne neki megmondani egyértelműen, hogy fel is fogja, hogy ez nekem nem túl kellemes, úgy, hogy ne sértsem meg, és ne szokjon le a bújósságról úgy általánosságban? Nem mellesleg nem tudom ez másoknál hogy van, de én elég picike vagyok, és így is mindig ő fekszik az én mellkasomon, vállamon stb.
Mond neki kapcsoljon ventilátort probléma megoldva. Szívesen.
2020. aug. 8. 18:41
2/11 anonim válasza:
Irigyellek. Imádnám, ha ennyire bújna hozzám valaki (most konkrétan arra gondolok, aki le se ... engem).
Megértem, hogy téged zavar, és mindenképp beszélj vele, nem hiszem, hogy megsértődne. Mondd meg neki, hogy imádod, de kevésbé bújjon, mert sajnos nagyon meleged van tőle/kényelmetlen.
2020. aug. 8. 19:02
3/11 anonim válasza:
Sajnos még nem volt dolgom ilyen pasival.
2020. aug. 8. 20:09
4/11 anonim válasza:
"Most légyszi ne, nagyon meleg van"
"én elég picike vagyok, és így is mindig ő fekszik az én mellkasomon, vállamon stb.": "Nyomsz"/"Nehéz vagy" - és finoman tereled arrébb kézzel, vagy húzódsz ki alóla.
Szerintem ez így mindennapos dolog, egyáltalán nem alap a sértődésre. Ha sokszor nem szólsz és próbálod elviselni, de végül nem bírod tovább és csak kibukik belőled, és akkor már érzi a hangodon az idegességet, kelletlenséget, az bántó inkább.
2020. aug. 8. 21:16
5/11 anonim válasza:
Én örülnék, én is nagyon bújós típus vagyok, meleg ide vagy oda.
De nagyon egyszerűen, megmondhatnád neki trükkök helyett, hogy számodra ez kényelmetlen és kész.
2020. aug. 8. 22:29
6/11 anonim válasza:
Aha, volt hogy a pasi volt bújósabb, rohadt irritáló volt :D Beszéld meg vele, hogy te nem igényled ennyire, nehogy már félj mondani, mert nem tetszik valami. :D
2020. aug. 8. 22:36
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Legközelebb akkor kerek perec megmondom neki finoman. Csak hát nem akartam ugye megbántani.
2020. aug. 8. 23:56
8/11 anonim válasza:
😃
Egy törölközőt miért nem tettél közétek és akkor nem rád izzatt volna.
2020. aug. 9. 00:17
9/11 anonim válasza:
De amúgy cuki a bújós pasi csak nem mindegy hogy csinálja mert van ami nagyon idegesítő lehet. Szóval mond meg neki hogy ez téged zavar és mond hogy te vagy a kissebb. Vigyázzon rád jobban. Magyarán inkább te bújj hozzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!