Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti lefeküdnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti lefeküdnétek valakivel akinek barátnője van?

Figyelt kérdés

2020. aug. 7. 08:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
92%
Nem. De nem azért, amiért a többség, hogy védjem a párját vagy mert bármivel tartoznék neki. Szimplán csak a hányinger kerülget a gyáva, hazug, gerinctelen férgektől, szóval ha valaki megcsalásra készül - akkor is, ha velem - az nálam azonnali kiábrándulás, abban a pillanatban, hogy kiderül a jelleme. Lefeküdni meg nyilván nem fogok olyan emberrel, akitől undorodom.
2020. aug. 7. 09:45
 12/28 anonim ***** válasza:
85%
Megtettem, mert hülye voltam és azt hittem, ha többet adok neki, mint a barátnője, szakít vele. Mindent megkapott, amit akart, aztán eltűnt. Nem csinálnám újra.
2020. aug. 7. 10:16
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

"Lányok, ti lefeküdnétek valakivel akinek barátnője van?"

Mindegyik megetszi, elvégre ők maguk is az illető barátnője XD

Próbáld a kérdést pontosabban feltenni.

2020. aug. 7. 10:27
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Utálom ezt a szakításra áll a kapcsolat dumát. Akkor szakítsanak. Nem kerül pénzbe. Utána már azt csinál, amit akar. Minek vergődik a szarban és csinál ilyen alja dolgot? Vagy mentsék meg a kapcsolatot - és a megcsalás nem ennek a módja - vagy engedjék el.

Egyetértek a #11-sel, ilyen alak szexre sem kéne.

2020. aug. 7. 10:28
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Voltam már a helyzet másik oldalán, sosem tenném ezt meg senkivel.
2020. aug. 7. 11:02
 16/28 anonim ***** válasza:
25%
Igen, engem nem zavar, nem az én dolgom. Feleség és gyerek sem zavar. Az ő dolga a hűség, nem az enyém.
2020. aug. 7. 11:48
 17/28 Tizenhármas ***** válasza:
100%

Ütném a csávót. Meg az olyan nőt is aki belemenne :)

"A kapcsolata az utolsókat rúgja, a barátnője már többször szakítani akart vele és valószínüleg meg is fogják tenni" Akkor miért is nem lehet megvárni amíg vége az előző kapcsolatának? Ekkora állatok azért ne legyünk.

Nem mellesleg, a leggyakoribb kamu az hogy " a kapcsolat nem működik a másik hibája", még sajnáld is a csávót. Közben pedig a barátnőnek minden nap elmondja mennyire szereti, meg meg is csinálja még párszor mielőtt téged is sikerül. És nem gyűlöletből írom, hanem tapasztalatból :)

Bár érdekelne, mit várunk egy olyan férfitől aki nem képes lezárni valamit mielőtt másba esik bele?... ja, majd velünk "más lesz", persze.

2020. aug. 7. 23:49
 18/28 anonim ***** válasza:
46%
Volt rá példa. 41N
2020. aug. 8. 04:58
 19/28 A kérdező kommentje:
Na ha érdekel valakit megtörtént aminek nem kellett volna. Meglehetősen rosszul érzem magam és valószínül szükségem lesz majd egy kis időre hogy ne érezzem ennyire rossz embernek magam
2020. aug. 8. 15:18
 20/28 anonim ***** válasza:
23%

Kérdező, erre csak egy hatásos terápia létezik. Most olyannal kell lefeküdnöd, akinek nincs barátnője...

(ja, nekem pl. pont nincs, de ez csak véletlen)

2020. aug. 8. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!