Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el annyian azt, ha valaki szingli és jól érzi magát úgy? bővebben
25 éves vagyok, eddig 1 komolyabbnak mondható kapcsolatom volt, de egyedül sokkal jobban érzem magam, mint kapcsolatban,tehernek éltem meg nagyon. Viszont már annyira ráuntam a sok kérdésre, hogy mikor lesz valakid, lassan majd ideje lesz megállapodnod, keress valakit mert később még nehezebb lesz, párosan szép az élet, nem leszel mindig fiatal és társaik. Miért ennyire furcsa, hogy nagyon jól érzem magam egyedül és nem kell barát? Élvezem az életet, bulizok, egyetemre járok, pasizgatok, összejárogatok valakivel, de a kapcsolat része nagyon nem kell. Tényleg ennyire nagy bűn, ha így jó nekem?
25N
De soha nem vonzott a kapcsolat, tényleg csak tehernek éltem meg, hogy akkor most minden nap vagy találkozunk, vagy beszélünk, közös programok, csakádi események. A házasság és a gyerek téma sem vonzanak. Egyszerűen nem tudom elképzelni magam barátnőként, feleségként, anyaként, azt hogy egy emberrel éljem le az egész életemet
Ne értsétek félre, nem vagyok ribi aki mindenkivel összefekszik, 3 partnerem volt összesen.
Érett nem érett? Sztem mindenki éljen úgy, ahogy szeretne, nekem meg ez a véleményem. Mondom ezt érettként, úgy, hogy én sohasem éltem így, és nem is akartam.
Ez változik, vagy nem, a lényeg, h te jól érezd magad, boldog légy.
Én is így gondolom, és ehhez keresek barátnőt...
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!