Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szépnek vagy csúnyának találjá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szépnek vagy csúnyának találjátok ezt a lányt?

Figyelt kérdés

[link]

A twitter profilhoz tartozó profilképet nézzétek meg kérlek.

A sminktől eltekintve, milyennek találtok egy ilyen arcú nőt? Randiznátok vele?

2020. aug. 5. 10:41
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
63%
Úgy néz ki, mint egy férfi, aki nőnek sminkelte magát. Bocsi.
2020. aug. 5. 12:30
 22/30 anonim ***** válasza:
40%
Ha megpróbálok eltekinteni a sminktől (ami nem könnyű, mert kb 8 kiló van rajta), szerintem tök átlagos.
2020. aug. 5. 13:02
 23/30 anonim ***** válasza:

"A sminkje miatt, vagy az arcszerkezete miatt?"

Arcszerkezete miatt.

2020. aug. 5. 13:55
 24/30 anonim ***** válasza:
47%
Ronda, feminista, lbgqt kinézete van, francnak se kellene.
2020. aug. 5. 15:53
 25/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Többet inkább nem kérek. Noha az elmúlt hat órát sírással töltöttem, köszönöm mindenkinek az őszinteségét. Ideje elfogadni a tényeket :(
2020. aug. 5. 16:14
 26/30 BeefEater ***** válasza:
63%
Kérdező, küldj egy képet privátban inkább pár embernek innen. Szerintem is ez a nő eredetileg férfinek indult.
2020. aug. 5. 16:18
 27/30 anonim ***** válasza:
50%
Ezen a csajon konrétan travi smink van, és a röid haj sem segít abban, hogy nőies legyen a megjelenése (bár lehet ez nem is célja). Valami normális, visszafogott sminkkel, hosszabb hajjal szerintem nem lenne gáz. Ha akarsz, küldj priviben egy képet, mondok egy őszinte véleményt (nő vagyok).
2020. aug. 5. 16:54
 28/30 anonim ***** válasza:
35%
Én nem igazán értem azokat az embereket, akik minél inkább a negatív tulajdonságaikat próbálják kihangsúlyozni az öltözködésükkel vagy a sminkjükkel, frizurájukkal stb. Tudom, feltűnési vágy, egyediség, miegymás, de szerintem ez a csaj is lehetne sokkal szebb, ha máshogyan sminkelné magát, más lenne a frizurája. Férfi vagyok, tehát ezekhez a dolgokhoz kevésbé értek, de szerintem pl. túlságosan is kihangsúlyozza a nagy lapátarcát, ahelyett, hogy ezt a szögletességet tompítani próbálná. Értem én, hogy neki valószínűleg ez így jó, csak akkor számoljon a környezete reakciójával. Ez olyan, mint amikor másfél mázsás hölgyikék virítanak sztreccsnadrágban, vagy amikor nyúlánk emberek vesznek fel olyan hosszú felsőt, pólót, ami optikailag még nyúlánkabbnak mutatja őket.
2020. aug. 5. 18:14
 29/30 anonim ***** válasza:
62%

[link]

itt van az instája, természetes sminkkel szerintem átlagos/szép :)

amúgy a haját egy rákos gyerekeknek parókát készítő cégnek adományozta, nem kéne rögtön elítélni meg őrültnek titulálni mert rövid haja van

(nem valami fanatikus fanja vagyok, most láttam először)

18/l

2020. aug. 5. 18:41
 30/30 anonim ***** válasza:
Nem tetszik.
2020. aug. 5. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!