Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szépnek vagy csúnyának találjátok ezt a lányt?
Figyelt kérdés
A twitter profilhoz tartozó profilképet nézzétek meg kérlek.
A sminktől eltekintve, milyennek találtok egy ilyen arcú nőt? Randiznátok vele?
2020. aug. 5. 10:41
21/30 anonim válasza:
Úgy néz ki, mint egy férfi, aki nőnek sminkelte magát. Bocsi.
22/30 anonim válasza:
Ha megpróbálok eltekinteni a sminktől (ami nem könnyű, mert kb 8 kiló van rajta), szerintem tök átlagos.
23/30 anonim válasza:
"A sminkje miatt, vagy az arcszerkezete miatt?"
Arcszerkezete miatt.
24/30 anonim válasza:
Ronda, feminista, lbgqt kinézete van, francnak se kellene.
25/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Többet inkább nem kérek. Noha az elmúlt hat órát sírással töltöttem, köszönöm mindenkinek az őszinteségét. Ideje elfogadni a tényeket :(
2020. aug. 5. 16:14
26/30 BeefEater válasza:
Kérdező, küldj egy képet privátban inkább pár embernek innen. Szerintem is ez a nő eredetileg férfinek indult.
27/30 anonim válasza:
Ezen a csajon konrétan travi smink van, és a röid haj sem segít abban, hogy nőies legyen a megjelenése (bár lehet ez nem is célja). Valami normális, visszafogott sminkkel, hosszabb hajjal szerintem nem lenne gáz. Ha akarsz, küldj priviben egy képet, mondok egy őszinte véleményt (nő vagyok).
28/30 anonim válasza:
Én nem igazán értem azokat az embereket, akik minél inkább a negatív tulajdonságaikat próbálják kihangsúlyozni az öltözködésükkel vagy a sminkjükkel, frizurájukkal stb. Tudom, feltűnési vágy, egyediség, miegymás, de szerintem ez a csaj is lehetne sokkal szebb, ha máshogyan sminkelné magát, más lenne a frizurája. Férfi vagyok, tehát ezekhez a dolgokhoz kevésbé értek, de szerintem pl. túlságosan is kihangsúlyozza a nagy lapátarcát, ahelyett, hogy ezt a szögletességet tompítani próbálná. Értem én, hogy neki valószínűleg ez így jó, csak akkor számoljon a környezete reakciójával. Ez olyan, mint amikor másfél mázsás hölgyikék virítanak sztreccsnadrágban, vagy amikor nyúlánk emberek vesznek fel olyan hosszú felsőt, pólót, ami optikailag még nyúlánkabbnak mutatja őket.
29/30 anonim válasza:
itt van az instája, természetes sminkkel szerintem átlagos/szép :)
amúgy a haját egy rákos gyerekeknek parókát készítő cégnek adományozta, nem kéne rögtön elítélni meg őrültnek titulálni mert rövid haja van
(nem valami fanatikus fanja vagyok, most láttam először)
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!