Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szépnek vagy csúnyának találjá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szépnek vagy csúnyának találjátok ezt a lányt?

Figyelt kérdés

[link]

A twitter profilhoz tartozó profilképet nézzétek meg kérlek.

A sminktől eltekintve, milyennek találtok egy ilyen arcú nőt? Randiznátok vele?

2020. aug. 5. 10:41
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, számomra kicsit még ijesztő is. Majdnem olyan, mint Heath Ledger Jokerként.
2020. aug. 5. 11:19
 12/30 anonim ***** válasza:
82%

Minden bizonnyal így tetszik neki, hiszem senki nem tart fegyvert a fejéhez. Ettől még nem esztétikus.

De persze nem is nekem akar tetszeni. Viszont itt, most az volt a kérdés tetszik-e?

Ezért írtam amit gondolok.

2020. aug. 5. 11:23
 13/30 A kérdező kommentje:

Azert tettem ki ezt a kérdést, mert az én arcom hasonlít az övéhez.

Saját magamat nem szeretném felrakni ide, de ő biztos nem bánná, ha tudna róla.

Fogalmam sincs hogy milyen ember lehet, biztos nagyszerű lány.

Mint a leírásban is mondtam, próbáljátok eltekinteni a sminktől kérlek.

Nem az a fő kérdésem, hogy szép-e a sminkje, hanem az, hogy az orra, a szája és a fejformája szép-e vagy csúnya.

Én nem így sminkelek, ha ez számít valamit.

Köszönöm az eddigi, és további válaszokat.

2020. aug. 5. 11:27
 14/30 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom miért, de nekem első ránézésre transzvesztitának tűnt, ami hatalmas turn off!
2020. aug. 5. 11:37
 15/30 anonim ***** válasza:
37%
Leszbi rokon csak néz ki hasonlóan.
2020. aug. 5. 11:40
 16/30 A kérdező kommentje:

A sminkje miatt, vagy az arcszerkezete miatt?

2020. aug. 5. 11:55
 17/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,nagyon tanulságos volt. Azt hiszem egyértelművé vált számomra, hogy én látom magamat olyannak amilyen vagyok, rondának. A családom és a barátaim meg vagy elfogultak és szebbnek látnak, vagy egész egyszerűen hazudnak nekem.

Hozzám képest ez a lány még egész jól néz ki, én még nála is rosszabbul nézek ki, örülök hogy nem raktam ki saját magam, nem tudom hogy akkor miket kaptam volna :(

2020. aug. 5. 12:05
 18/30 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem jobban jársz, ha egy ilyen fotós kérdésnél olyat teszel fel, aki nincs agyonsminkelve, ha te nem vagy az... mert nem lehet elvonatkoztatni tőle, nem látjuk, mennyit tuningolt magán sminkkel, lehet, hogy a szemformája is tök más, mert annyira profin használja a szemhéjtust.
2020. aug. 5. 12:09
 19/30 anonim ***** válasza:
0%

10/5-ös osztályzattal az átlagosok köze sorolnam!

Nagyban függ amúgy 1ilyen külsejü nő szemelyisége,ha beképzelt es azt hiszi ő a Királylány akkor 10/3

2020. aug. 5. 12:17
 20/30 A kérdező kommentje:

Igen,teljesen igazad van. Sajnos nem találtam olyat, aki ennyire hasonlít ram,és nincs kisminkelve.

2020. aug. 5. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!