Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szépnek vagy csúnyának találjátok ezt a lányt?
A twitter profilhoz tartozó profilképet nézzétek meg kérlek.
A sminktől eltekintve, milyennek találtok egy ilyen arcú nőt? Randiznátok vele?
Minden bizonnyal így tetszik neki, hiszem senki nem tart fegyvert a fejéhez. Ettől még nem esztétikus.
De persze nem is nekem akar tetszeni. Viszont itt, most az volt a kérdés tetszik-e?
Ezért írtam amit gondolok.
Azert tettem ki ezt a kérdést, mert az én arcom hasonlít az övéhez.
Saját magamat nem szeretném felrakni ide, de ő biztos nem bánná, ha tudna róla.
Fogalmam sincs hogy milyen ember lehet, biztos nagyszerű lány.
Mint a leírásban is mondtam, próbáljátok eltekinteni a sminktől kérlek.
Nem az a fő kérdésem, hogy szép-e a sminkje, hanem az, hogy az orra, a szája és a fejformája szép-e vagy csúnya.
Én nem így sminkelek, ha ez számít valamit.
Köszönöm az eddigi, és további válaszokat.
A sminkje miatt, vagy az arcszerkezete miatt?
Köszönöm a válaszokat,nagyon tanulságos volt. Azt hiszem egyértelművé vált számomra, hogy én látom magamat olyannak amilyen vagyok, rondának. A családom és a barátaim meg vagy elfogultak és szebbnek látnak, vagy egész egyszerűen hazudnak nekem.
Hozzám képest ez a lány még egész jól néz ki, én még nála is rosszabbul nézek ki, örülök hogy nem raktam ki saját magam, nem tudom hogy akkor miket kaptam volna :(
10/5-ös osztályzattal az átlagosok köze sorolnam!
Nagyban függ amúgy 1ilyen külsejü nő szemelyisége,ha beképzelt es azt hiszi ő a Királylány akkor 10/3
Igen,teljesen igazad van. Sajnos nem találtam olyat, aki ennyire hasonlít ram,és nincs kisminkelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!