Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 feletti korosztály, ti szexuálisan ugyanolyan vonzónak és izgatónak tartjátok a korosztályotokat, mint fiatal korotokban a fiatalokat?
Egy másik kérdésnél eléggé pörgő téma a testi változások hatása a szexuális vonzalomra (igaz, ott az elhízás kapcsán merült fel), ezért írtam ki.
Tudjuk, hogy sok embernél a külső is jelentős összetevő a szexuális vonzalomban, különösen fiatalon. Ugyanúgy izgultok 60 évesen a 60 éves párotokra, mint mikor 25 voltatok? Vagy könnyebben izgalomba jönnél, ha még mindig olyan teste lenne, mint 25 évesen? Ti hogy vagytok ezzel? Őszintén.
Én nem vagyok még annyi, de afelé haladok. Én azt vettem észre, hogy igen, változik a korosztály, amelyik tetszik. Egyszerűen én is gyereknek látom a fiatalabbakat, mondjuk egy olyan mínusz 6-7 év talán belefér, de igazából a sajat korosztályom foglalkoztat. Látom, hogy szép meg minden a fiatal, de nem érdekel, nem mozgat meg. Más világ valahogy.
N
36 éves vagyok, van egy 9 évvel fiatalabb öcsém, akit mindig pesztráltam, nekem ő mindig"kisgyerek"lesz.
Ha látok egy huszonéves fiút, hiába felnőtt, esetleg jól néz ki, férfias külsőre, nekem mindig az ugrik be, hogy ő is "kisfiú" mert az öcsém lehetne, ugyanakkor volt gyerek mint ő, nem tudok vonzódni ehhez a korosztályhoz.
Gyanítom, később a gyerekeimmel leszek így. Hogy 50enesként nem fog vonzani egy 25 éves, mert a fiam lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!