Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Engem senki nem értékel. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem senki nem értékel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
28 évesen kicsit belefáradtam már az életbe, mert mindig csak csalódás ér. Sose voltam jó egy férfinak sem, még az exem is csak kihasznált, dobott engem. Bár tudtam hogy erre számíthatok, mert kinek is kellenék. Mióta megint egyedül vagyok, velem nem akart megismerkedni egy normális férfi. Bezzeg más nő nézhet ki akárhogy, viselkedhet bárhogy mégis tökéletes a férfiak számára, csak én nem vagyok elég jó.
2020. aug. 4. 11:14
 1/4 anonim ***** válasza:
19%
Már megint kedves troll, már megint a memóriáddal problémáid vannak, mert te léptél és nem téged dobtak és jelentkezőből is bőven sok volt:D
2020. aug. 4. 11:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Van itt a korosztályodból. A 29 éves alkesz is nagyon akar nőt, meg a 28 éves szűz srác is állandóan erről ír ki kérdést.

De vannak 30+ szüzek is. Próbálkozz náluk, nekik kb úgyis mindegy.

2020. aug. 4. 11:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hat meg én mennyire... belefáradtam már az életbe, mert mindig csak csalódás ér. Sose voltam jó egy nonek sem, még az exem is csak kihasznált, dobott engem. Bár tudtam hogy erre számíthatok, mert kinek is kellenék. Mióta megint egyedül vagyok, velem nem akart megismerkedni egy normális nő sem. Bezzeg más férfi nézhet ki akárhogy, viselkedhet bárhogy mégis tökéletes a nők számára, csak én nem vagyok elég jó.
2020. aug. 4. 12:05
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"velem nem akart megismerkedni egy normális férfi"

Itt a lényeg, a többi csak sallang.

2020. aug. 4. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!