Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak bejönne ilyen jellegű pasi? Vagy inkább melegeknek?
Igen, nem túl toleránsak nálunk az emberek, pláne ha pasiról van szó, de persze a nőknek is beszólnak.
Igazából nem szeretek rövid nadrágot hordani, se mezítláb járni, a nadrág ugye meleg most. Ilyen vékony legginset jobban szeretném, igaz a fényes fajták tetszenek.
Nyilván ha nőzni akarnék vagy munkába, alkalmi összejövetelre menni akkor nem így mennék. Csak ugye ha valaki nagyon kilóg a külseje miatt, azt kibeszélik, minden féle dologgal összekapcsolják.
4-500 évvel.. jóvan gyerek! Vagy hívjalak inkább jobbágynak? Hány fogatos szekérrel jársz iskolába? Hogy van interneted, ha 500 évvel el vagy maradva? Nálatok még égetnek boszorkányt? Soroljam tovább?
Tessék, te sötét majom! Balkán!!! Tanulj paraszt! XD
A "Balkán" ebben az esetben negatív jelzöként szerepelt, nem földrajzilag !!!
A srác viszont egyáltalán nem nagy durranás... nekem nem tetszik. Ennél még az a bizonyos melegítönadrág is jobb lenne. Egyébként hogy néz ki a farka? Természetesen attól is függ a vonzerö... ;-)
Na, azt inkább neeee... nekem legalábbis akkor lesz csak meleg a kinézete, és különben is gusztustalannak tartom, ha a nadrágon kirajzolódik valakinek a farka.
Az alapkérdés a fiúról szólt, késöbb terelödött a ruhára a szó.
A srácról pedíg megírtam már a véleményemet.
Szerintem "csak" a szexualítás hiányzik belöle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!