Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Facebookon miért nem mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebookon miért nem mindenki irj ja ki van e valakije? Miért kell titkolózni?

Figyelt kérdés
2020. aug. 2. 12:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs kiírva is lehet valakije. Mivel nem kötelező adat kiírni, sokan nem teszik ki. Nekem nincs bajom azzal ha valaki kiteszi, mint ahogy azzal sincs bajom aki nem teszi ki.
2020. aug. 2. 12:56
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem látom értelmét kitenni. A számomra érdemleges emberek tudnak róla, másoknak pedig nem kell, mert nem tartozik rájuk. Na, mondjuk három éve csak Messenger-t használok, a Facebook-omat utoljára három éve frissítettem.
2020. aug. 2. 12:58
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert még mindig nem társereső felület és nem is kötelező rajta lenni.
2020. aug. 2. 13:02
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem titkolom, minden barátom és a családom tudja hogy van párom, nem használom sokat a facebookot és értelmetlennem találom hogy kiírjam hogy kapcsolatban xy nal, nem ott élem az életem
2020. aug. 2. 13:26
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezt hadd döntse már el mindenki maga! Én nem teszem ki, mert nem tartozik senkire. Akinek van hozzá köze, az meg fb nélkül is tudni fogja.

Jó lenne, ha a hozzád hasonlók végre felfognák, hogy a fb-on kívül is van élet!

2020. aug. 2. 17:03
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Ezt én se értem. Szerintem a legtöbb pasi azért titkolja,hogy tudjon nőzni
2020. aug. 2. 18:29
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Juj, de beteges vagy. Ez nem tarskereso, erted?
2020. aug. 2. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!