Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy simán meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy simán meg lehet dugni már az első randi végén is olyan lányokat Tinderről, akik kiírják a profiljukba, hogy komoly kapcsolatot keresnek? Van azért 1-2 olyan, akit csak a 2. randi végén lehet.

Figyelt kérdés
2020. aug. 2. 10:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
33%

9. Persze, mindenkinek joga van azzal szexelni, akivel akar.

Meg a másiknak is joga van eldönteni, hogy komolyan veszi-e, vagy sem, vagy hogy minek gondolja a másikat. (csak utána ne jöjjenek ide sírni a nők, ahogy szoktak, hogy csak szexre kellettem, brühühü).

Ez meg nem ítélkezés, hanem vélemény a másikról, te agyas!

2020. aug. 2. 11:53
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

„Ez csak és kizárólag a csajon múlik, elmagyaarázom, hogy miért. Ha a lány, akivel randizom, folyamatosan úgy viselkedik, mint akinek az a legtermészetesebb dolog a világon, hogy az első randin vad szex lesz, akkor az embernek rendesen elmegy a kedve a… na jó, a hancúrtól nem, de a csajjal való további tervektől biztosan!“ Tomi, 22

„Pár éve voltam egy randin egy csajjal, aki már a Tinderes dumálásaink alatt is próbált olyan benyomást kelteni, mint aki a végzet asszonya. Ezt egy picit furcsáltam, de mivel szimpi volt, elhívtam egy vacsira. Mialatt ettünk, megivott majdnem egy üveg bort és egyre szexibben viselkedett. Mármint ő azt hitte, hogy az étterem közepén baromi erotikus, ha az asztal alatt a lábával simogatja a szerszámomat. Hát elhiheted, a legkevésbé sem volt az. Végül nála kötöttünk ki és bevallom, hogy egy óriásit szexeltünk. Másnap viszont amint felkeltem, leléptem, és azóta se beszéltem vele.” Dani, 28

„Ez egyszrű; ha komoly kapcsolatot szeretnék egy lánnyal, akkor egyáltalán nem szimpatikus, ha már az első randin hagyja magát. Húzza kicsit az agyam és érezzem azt, hogy meg kell küzdenem érte! Ha viszont tudom, hogy ebből tuti biztos, hogy nem lesz kapcsolat, akkor persze nem érdekel, hogy már az első alkalommal is belemegy a hancúrba…” Attila, 24

Csak a netről szemezgettem pár FÉRFI véleményt!

2020. aug. 2. 11:58
 13/20 anonim ***** válasza:
19%
Általában azok a könnyűvérű nők akarnak már az első randin szexelni, akik szintén nem akarnak komoly kapcsolatot, vagy már hónapok óta nem volt szex és ki vannak éhezve. Vagy ami még rosszabb, semmi más jó tulajdonságuk nincs, így a szexszel próbálják megfogni a pasit!
2020. aug. 2. 12:03
 14/20 anonim ***** válasza:
25%

> Ez nagyon téves gondolat. kb 30 randiból egyetlen egy fiúval feküdtem le elsőre! Igen a maradék 29-el EGYÁLTALÁN NEM feküdtem le!

Wow. Egész életemben nem randiztam ennyi lánnyal. De nehéz lehet szegény nőknek a társkeresés, mint amikor nem tudod eldönteni, hogy a Karib-tengerre menj nyaralni, vagy Francia Polinéziába :(

2020. aug. 2. 13:14
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Mit lehet csinálni, ha ronda vagy, buta és gonosz.
2020. aug. 2. 16:03
 16/20 anonim ***** válasza:
73%

Prűdként nem értem, hogy miért baj az, ha valaki első randin szexel. Én tényleg várnék évtizedeket, nekem a Jane Austen tempó a bejövős, de ha valaki szexelni akar, azt miért nézik le?

Más kérdéseknél azt olvasom, hogy amelyik lány szexelni akar, az ne játssza el a nehezen kaphatót. Én mondjuk minden megjátszás ellen vagyok. De akkor többet ér egy HAZUG nő, aki nagyon szexelne első randin, de játssza a fejét?

2020. aug. 2. 16:06
 17/20 anonim ***** válasza:

Utolsó:nem tudják itt a fölötted válaszolók, hogy mit akarnak, de azt nagyon😂

Van az a nőhiányból eredő frusztráltság, amikor pusztán azért elkezd hisztizni, mert szerencsétlen női válaszoló mellékesen leírja, hogy volt már 30 randija. 😂

2020. aug. 3. 06:20
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Senki nem kezd el hisztizni. Azt mondtam, ami egyébként mindenki számára egyértelmű lehet, hogy párkeresési szempontból a nők abszolúte privilegizált helyzetben vannak. Ezt tagadni olyan elvakultnak és elvetemültnek kell lenni, mintha valaki a laposföldben hinne; minden tény és bizonyíték ellenére szajkózik valamit.
2020. aug. 3. 08:23
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
De nem érted, hogy hiába próbálkoznak sokan, ha 98%-uk sz*r???
2020. aug. 3. 08:42
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
19. Ott a pont!!!
2020. aug. 3. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!