Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor mi a teendő? (Többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sasuke01 kérdése:

Ilyenkor mi a teendő? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Együtt vagyok a barátnőmmel kb fél éve, egy 18 éves szűz lányról van jelen esetbe szó.

Amikor kettesbe vagyunk általában orál szexxel szoktuk egymást kielégíteni legalább is ő engem (nekem a fél év alatt egyszer se sikerült őt kielégítenem őt ami egy kicsit zavar is engem.)

Ő azt mondta nekem az egyik este, hogy mikor én csinálom neki akkor ő nem elég nedves, de mikor ő elégíti ki magát akkor nagyon is az.

Valamint azt is mondta, hogy mindig azon gondolkozik, hogy elfog-e menni vagy sem. (Mikozbe kényeztetem azt hozzá kell tenni)

És a kérdésem az hogy ez miért van, hogy ha én kényeztetem őt akkor nem indul be a folyamat de mikor ő magához nyúl akkor meg nagyon nedves. Nem vagyok neki elég izgató? Vagy ez ilyen testi vagy lelki probléma lenne?

2020. aug. 1. 22:36
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Pszichológiai gát van benne. Nem tudja/meri magát elengedni. Majd a tapasztalattal fog jönni ez is. Addig is legyél vele megértő és kedves, érezze magát biztonságban melletted.
2020. aug. 1. 22:48
 2/5 anonim ***** válasza:
96%
Egymásnak akartok megfelelni. Ő azon stresszel, hogy elélvezzen, azért, hogy számodra jó érzés legyen, hogy ki tudtad elégíteni. Pont emiatt nem tudja magát elengedni, és pont emiatt nem tudja élvezni. Te meg pont emiatt nem érzed magad megfelelőnek, keresed magadban a hibát.
2020. aug. 1. 23:06
 3/5 anonim ***** válasza:
43%
Lazítsd el egy kicsi itókával, hangulatos zenével s ne a tucc-rap-rinya fossal...
2020. aug. 1. 23:33
 4/5 A kérdező kommentje:

3.

Ezzel csak az a baj, hogy nem iszik semmilyen alkohol tartalmú italt.

2020. aug. 1. 23:46
 5/5 anonim ***** válasza:
61%
Lehet, hogy a technikával is gond van, de nem meri, nem tudja elmondani, hogy mi hogyan lenne neki jó. Azért fél év elég hosszú idő, hogy még mindig ennyire zavarba legyen.
2020. aug. 2. 06:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!