Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rosszat tesz a párkapcsolatokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszat tesz a párkapcsolatoknak az internet, média, és egyéb közösségi oldalak? Több emiatt a megcsalás, félrelépés, konfliktus?

Figyelt kérdés

2020. aug. 1. 20:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#5 a gyakorikerdesek az instagramon/facebookon/tv-ben van, jah.

Legközelebb, ha feljövök erre az oldalra és megnyitom az első kérdést, inkább várok egy órát, hogy pistike2006 ne tudjon belekötni.

2020. aug. 1. 22:28
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

1. Aki a közösségi oldalakon nyálat csorgat, az ugyanúgy megteszi ezt az utcán, strandon. És talál magának eyecandyt az újságokban és a filmekben is.

2. Régen is lehettél anonim egy másik faluban. Nem kellett hozzá kamuprofil.

3. Ismét csak az emberrel van baj, nem az eszközzel.

2020. aug. 1. 22:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Sok a kísértés az már biztos, és könnyű is elérni a célközönséget.
2020. aug. 2. 07:05
 14/14 anonim válasza:
100%

Hát sok jót nem tesz az biztos :)

De ez is ember függő. Van akit érdekel van akit nem.

Én azt vettem észre hogy ebben a modern világban sajna nagyon is közre játszik a kapcsolatokban a közösségi dolgok. Saját bőrömön is tapasztaltam.

Ritka amikor nem játszik közre, csak mondom.

2020. aug. 2. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!