Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, kiengesztelnétek a szeretőt? Lehet konfliktus egy ilyen kapcsolatban?
Ha valakivel titkos viszonyt ápoltok és az illető valamiért megbántódik, akkor tesztek-e azért, hogy rendbe jöjjön a kapcsolat vagy inkább elengeditek egyből, mert a szerető úgyis csak arra kell, nehogy már duzzogjon bármiért is?
Példának okáért mondjuk egyszer csak kevesebbet/máshogy kommunikáltok vele, mint a korábban megszokott és ő ezt sérelmezi?
Kedves utolsó, az öniróniát elég fájó szívvel használtam. Nyilván ha ez most itt véget ér, akkor látom, mennyit értem.
De igen, eddig szerető voltam, ráadásul olyan vágyak megélésében is partner, amiket nem hiszem, hogy olyan könnyen lehet pótolni "5 másikkal", mert akkor eddig sem utazott volna érte ilyen sokat.
Figyelj, a nőjének is folyamatosan kamuzik és őt is lesz@rja, meg hárítgat, akkor miért ne tenné mással is, biztos nem fog kilépni egy ilyen kényelmes kapcsolatból, minek tenne ilyet. Azt elhiszem, hogy ez elején jó volt, mert biztos az izgalom is hajtotta szeretődet, de látod eddig tartott neki. Ilyen stílust én semmilyen szereteten alapuló kapcsolatban nem tolerálnék, ebbe a szeretői státusz is beletartozik.
Egyébként meg lehet, hogy lebukott és szigor van. Meg biztos nem nagy élmény összezárva lenniük, ha már többször is kiutat keresett, lehet kezd az agyára menni a karantén és beütött a lelkiismeret, hogy egész nap együtt vannak.
Nem kell foglalkozni ilyen emberrel, te biztos jobban jársz, ha otthagyod, ő meg kereshet magának egy új csajt, hogy csalja a párját. Nem neked kell vele lenni és tolerálni, hogy csalnak, se elválni, úgyhogy te vagy a legjobb helyzetben.
Tehát nyugi és nyomj neki egy ghostingot.
Elég szar, hogy jobban vágysz rá,mint ő rád. Te tudod, a te életed, hogy ilyen feltételekkel megéri e neked.
Azonban az ilyen kapcsolatokat most kőkeményen megfabrikálja ez a karantén dolog. Gondolom ő is lényegesen többet van otthon. Ha esetleg home officeban dolgozik persze, hogy megváltozott a rutin, csorbult a lehetőség, hogy keressen. Ez nem lehet magyarázat?
"De igen, eddig szerető voltam, ráadásul olyan vágyak megélésében is partner, amiket nem hiszem, hogy olyan könnyen lehet pótolni "5 másikkal", mert akkor eddig sem utazott volna érte ilyen sokat."
Nézd kérdező, a hímek egyrésze függetlenül a családi állapotától, akármeddig képes elutazni, ha a vágyaik kielégítéséről van szó. Ezt ne érezd megtiszteltetésnek, szerelemnek a faszi részéről. Nem az. Inkább csak a saját érdeke, hogy megkapja az aznapi kielégülését, hogy otthon az asszony mellett jó legyen a közérzete. Semmi más nem vagy számára csak szexuális segédeszköz. Így is kezel téged,ha szorul a nyakán a hurok, akkor azonnal be is bizonyítja, mint esetedben is látható. Ne legyenek naiv álmaid, nem érdemes a mesevilágban élned. A helyedben én nem aláznám tovább saját magam.Ez így nem boldog élet. Tanulj inkább abból, hogy milyen férgek is léteznek az ellenkező nemben is. Kiengesztelés meg ugyan minek? Folyamatosan megfogja ezt csinálni veled, ha az érdeke úgy kívánja. Egy ördögi kör, aminek így sosem lesz vége, nem még boldog kimenetele. Komolyan erre van szükséged? 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!