Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nálatok tényleg 3 szint van, amikor egy férfit külsőre értékeltek? A "nem tetszik", a "tetszik" és az "ő az álompasim" szintek?
1."belefer kategoria" (ezen belul is: rogton megtetszik, siman meg tudom szeretni, el tudom fogadni, de
vegulis a vegeredmeny szempontjabol ugyanaz)
2."sajnalom, de ez mar nem fer bele kategoria".
Inkább:
1) soha az életben
2) nem mondanám az esetemnek, de bele tudnék szeretni, ha a személyisége megragadna
3) tetszik
A legtöbben a második kategóriába tartoznak egyébként.
"nem mondanám az esetemnek, de bele tudnék szeretni, ha a személyisége megragadna"
Javíts ki, ha tévedek, itt figyel be az, hogy ha megragad a személyisége és beleszeretsz, akkor tetszeni fog.
Igen, ha már beleszerettem, akkor vonzódni fogok hozzá, bár attól még ugyanúgy meg fogom tudni mondani, hogy a legtöbb ember szemében "jó pasinak" számítana-e.
De most ez miért fontos kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!