Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden 40-50-es nőnek hatalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden 40-50-es nőnek hatalmas a libidója?

Figyelt kérdés
Azért kérdem mert egy két ilyen korú nő olyan nagyképűen írogatja neki még mekkora a libidója a férfiak meg mehetnek a kukába mert csak a fiatal husi a jó.

2020. júl. 30. 19:15
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
52 vagyok. Leirom a fejlodesem. 20-25 evesen eretlen kis hulye voltam akinek az elerhetetlen pasik kellettek volna. Keves szex. 25-30 a szex felfedezese mint oromforras. Nemcsak szerelembol. 30-35 gyerekek szuletese. Passziv idoszak. 35-40 Meg passzivabb. Szegeny ferjem. Volt hogy 3 het is eltelt szex nelkul. 40- tol. Ujra eloterbe kerult a szex. Eloszor hetvegente. Aztan hetkozben is kellett volna. Erre a ferjem nem volt vevo. Maszturbalni kezdtem. Kepbe jott egy szereto. Ferjemmel hetvegen, vele hetkozben. Ezt a heti 2-ot azota is tartom. Ferjem, szetetom is idosebb nalam. Sokkal fiatalabbal soha. Az ember ne csinaljon magabol bohocot!
2020. júl. 30. 22:57
 32/45 anonim ***** válasza:
100%

#31 Tökéletesen mintha én írtam volna. Annyi különbséggel, hogy a szeretőbe nem mertem belemenni. Amit mondjuk azóta is bánok... :(

43n

2020. júl. 30. 23:14
 33/45 A kérdező kommentje:

31/

Undorító ez a szeretősdi jól tiszteled a férjedet ha akkora vágyad van miért nem válsz el?

2020. júl. 31. 01:21
 34/45 A kérdező kommentje:

32/

Még bele mehetsz de remélem akkor úgy jársz mint az ismerősöm jó jó a szeretővel de elmenni nem tud meg lelkileg bántja egy két dolog.

2020. júl. 31. 01:22
 35/45 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok a félrelépős típus, de el tudom képzelni, hogy minden jó egy kapcsolatban, csak a szexuális étvágyunk eltérő.

Néhány éve gyakorlatilag éppen emiatt hagytam el az idősebb barátnőmet. Neki havonta egy alkalom is elég lett volna, nekem a napi egy és kevés...

Mit veszített volna, ha van egy szeretőm?

44/F

2020. júl. 31. 03:25
 36/45 anonim ***** válasza:
#34 én ugyan soha nem csaltam meg senkit, de elég görény vagy így, az összes hozzászólásod alapján. Miért reméled, hogy másnak nem jó? Mi közöd hozzá? Miért a nőkön köszörülöd a nyelved, akármekkora is a libidójuk? Keress egy hozzád illőt és szállj már le a többi nőről.
2020. júl. 31. 08:04
 37/45 anonim ***** válasza:
100%

Vannak nők akiknél ez pasifüggő. Én már vonzódtam úgy egy sráchoz,hogy bármikor, bárhol..Viszont volt olyan kapcsolatom amiben lelkileg kötődtem a férfihez, a testi vonzalom szinte nullára korlátozódott. Ha ez utóbbi egy hosszabb kapcsolatban/házasságban alakul így nehéz helyzetbe kerül mindkét fél.Válni nehéz döntés, de szenvedni az intimitás hiányától szintén.

Épp" ezért nőként mondom,hogy ilyen helyzetben talán megengedett egy titkos szeretői viszony, kizárólag olyannal aki ezt bizalmasan kezeli.

2020. júl. 31. 08:13
 38/45 A kérdező kommentje:

37/

Szerintem meg nem a titkos szerető elengedhetetlen hanem válj el,szakíts úgy nincs értelme a másikkal lenni ha más kell. Be akarjátok magatoknak meg másoknak magyarázni,hogy jó emberek vagyzok de a szerető fontos egy kapcsolat megtartásához ami amúgy halott mert már mással vagy mással is dugtok.

Kis álszent "áldozatok"

2020. júl. 31. 08:39
 39/45 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, mert Te aztán tudod a tuti!

Hány éves vagy? Éltél már mondjuk 20-30-40 évet egy házasságban?

Képzelj el egy ilyen helyzetet:közös gyermek, közös otthon, közös anyagi javak, a felek jól ismerik már egymást, támogatják, akár már unokák is lehetnek.

A szexuális igény pedig egyik részről nullára futott, másik fél még igényelné.

Mi a megoldás?Nem válnak el,erőltetnék, nem működik a szex, mindkét felet bántja.

A szexre vágyó fél elfogadja,hogy nincs semmi, pedig nagyon vágyna rá.

Persze, a másik iránti tiszteletből emelet fővel lehet járni és nem félrelépni.

Nekem a hosszú párkapcsolatom alatt volt egy olyan visszatérő problémából adódó mélypont amikor belesodródtam egy ilyen titkos viszonyba. Nem tartott sokáig, de erőt adott ahhoz, hogy áthidaljam azt, amit egyébként 100X átbeszéltünk, de nem találtunk rá megoldást.

Mielőtt ismét azt mondod,hogy el kellett volna válni...a párom családi háttere okozta a nehézséget, ami kihatott a mi, kettőnk kapcsolatára is.

20-30 évesen természetesen én is másképp" láttam ezt az egészet mint most.Nem t9örvényszerá,hogy fejest kell ugrani a válásba rögtön.

2020. júl. 31. 08:57
 40/45 anonim ***** válasza:
100%

#32 vagyok

Hány éves vagy kérdező? Hány éves kapcsolatban élsz, vagy hány éves volt a leghosszabb? Huszon, harmincon éves koromban én is úgy gondolkoztam ahogy te. Nálam jobban talán nem volt aki elítélte a megcsalást, a mással flörtölgetést. Bő 15 év után azért már teljesen másként látja az ember a helyzetet. Amikor szereti a párját, amikor már egy teljes, teljesen jól működő életet felépítettek közösen, amikor teljesen megértik egymást, amikor szeretik egymást, csak a szexuális étvágyuk eltérően változott az évek során. Amikor a kor más-más tempóban hat rájuk. Persze ettől még nem mondom, hogy normális dolog a megcsalás, hisz akkor gondolkodás nélkül belementem volna. Persze, elítélendő.

Az meg, hogy az ismerősöd csalja a párját, ráadásul úgy, hogy meg sem kapja igazán amire vágyik...hááát...erre csak azt tudom mondani, az már az ő balféksége. 😂 Jókívánságodat pedig köszönöm, de hidd el, ha úgy alakul, okosabban fogok választani az ismerősödnél 😂

2020. júl. 31. 10:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!