Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden 40-50-es nőnek hatalmas a libidója?
A te fejedben vannak gondok,és pont a férfiak nem tudják elfogadni az öregedést..
Gondolom te is egy öregedő férfi vagy.
21/
Kérdés mi számít öregnek?De a nők nem fogadják el legtöbbször.
Azért ne essen már senki tévedésbe:? biztos vannak kivételek, de egy 40+-os nő ha igényes, csinos, értelmes, megfelelő körülmények között él nem fog csak azért behódolni egy srácnak mert fiatal.Némelyik hozzászólásból ugyanis az tűnik ki számomra mintha sokan ebben a tévedésben lennének.Egy ilyen nőnek teljesen más az értékrendje, jóval túlnéz azon,hogy csak szexre kelljen valakinek.
Egy 40+-os pasi pedig igenis nézhet ki jól, lehet értelmes, figyelmes,és megfelelő partner a szexben.
Én is ehhez a korosztályhoz tartozó nő vagyok. Egyszer fordult elő velem,hogy fiatalabb sráccal volt kapcsolatom. Ez nem azért történhetett meg mert elégnek találtam,hogy vonzónak talál.Minden megvolt Benne ami egy nő bármely korosztályban elvár egy férfitól.
25/
Én a férfiak felől is furcsállom a nagyon nagy korkülönbséget.Hát akkor elég sok szép nő van mert mindenhol fiatalabbnak akarnak tűnni sokszor van aki még a korát is meghamisítja.Tudok olyan 50-hez közelit aki szintén a friss husit szereti csak külsőleg kérdés hány friss husi fanyalodik rá.Az emberek mind két nemben elég felületesek szóval nők és férfiak is sokan csak a külsőt látják egymásban.Én ha megtalálnám azt a nőt akit keresek akkor utána tennék az összes többire magasról.
28/
Hát ahogy leírták ebben a korosztályban elég nehéz találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!