Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Sorrendbe helyeznétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Sorrendbe helyeznétek nekem, hogy mit néztek meg először és utoljára egy lányon?

Figyelt kérdés

Tehát gondolok én :

kisugárzás

fenék

mell

arc

lábak

kezek

has és derék

meg lehet még pluszban írni ha ti még mást is megnéztek ezeken kívül.

2010. aug. 3. 20:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

1.kezek

2.arc

3.kisugárzás

4.has és derék

5.lábak

6.mell

7.fenék

Ejj de egyedi lett a többihez képest. :D

2010. aug. 3. 21:17
 12/15 anonim ***** válasza:

Kisugárzás

mell (a lényeg, hogy pici legyen, nekem az tetszik :))

has és derék

arc

fenék

De ezek csak külsőségek.

2010. aug. 3. 21:43
 13/15 A kérdező kommentje:

bizony:D

és a Fókusz vagy aktiv felmérése szerint a pasik először az arcot nézik meg, uátna a feneket...

Nem értelek titeket, elöbb a kéz, láb, mell, fenék.

Az arc senkinek sem lényeg? Vágül is, ha összejössz egy lánnyal lehet, hogy jó a segge de bűnronda. Hát én azér teljesen más eredményeket vártam, mint amit kaptam de köszönöm. Ment a zöldkéz mindenkinek.

2010. aug. 3. 21:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Helyzettől függően:

1. Vagy arc, vagy mell, vagy fenék.

2. Has és derék

3. Lábak

4. Az öltözék összhatása

5. Kezek

A kisugárzás nem kézzel fogható érzékelni meg nem tudom... szerintem elsőnek érzékeli az ember, amint ránéz valakire.

2010. aug. 3. 22:25
 15/15 anonim ***** válasza:

1. arc

2. kisugárzás

3. szemek

4. has és derék

5. mell

6. fenék

7. kezek

2010. aug. 3. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!