Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Tegyük fel, hogy egy internetes társkereső oldalon két 27 éves férfival ismerkedtek. Mindkettő szimpatikus, de az egyikről kiderül, hogy van saját lakása Budán, a másik pedig albérletben él egy lakótárssal. Csak az elsővel akartok találkozni?
Igen,a nőknek csak a kinézet és a pénz számít,ezért van csak és kizárólag a jóképű milliómosoknak csajuk.
Istenem,mennyi nyomorult "férfi" van itt..
"mert annyira szar pasik vagytok,hogy pénz kell ahhoz hogy egy nőnek kelljetek"
Nem vagyok szar pasi, hanem tök átlag külsőre.
"de persze nekik is csak a pénzetek kell,nem ti"
Nem erről van szó, nem azt mondtam hogy a nők a pénzre gerjednek szexuálisan. A nők érzése összetett dolog és sok miden befolyásolja egy férfiról kialakított képüket. A stabil/jó anyagi háttér pozitívan, ez tény.
"Egy csóró pasi,aki jól néz ki,100x több nőt kap meg mint ti,ez van sajna."
Felesleges extrém példákat kiragadni nézd az átlagot. Én meg egy nőt nem csak megkapni akarok hanem hosszúra tervezni vele.
7-8
Ti jártatok egyetemre? Ott nem kell legyen semmi pénzed és 25 éves korig lehet nőd. 1 helyes, vagy sok össze-vissza, ahogy akarod. Ugyanez igaz egyetem után is, ha megmaradsz az intellektuálisabb csajoknál. Az intelligencia, műveltség is szempont. Nézik persze ők is valamennyire a pénzt, külsőt, de sokkal kevésbé.
Én huszonévesen végig csóró voltam, de mindig volt nő az életemben. Vagy legalább akkor duma, kiállás legyen. De valami legyen, ez egyértelmű nyilván. Ha csóró, buta, csendes, csúnya vagy, akkor érthető hogy nem akar tőled senki semmit, pláne nem vonzó egyedek. A 4-ből legalább 2-ben legyél jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!