Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent ha megkérdezi egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha megkérdezi egy lány van barátnőm?

Figyelt kérdés
Nincs így nemet mondtam, aztán azt mondta nem érti mert tök helyes vagyok és magas, meg hajamat fogdosta. Van barátja. 19f
2020. júl. 29. 22:41
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Én általában azoktól kérdezem meg akik bejonnek. Ha bokolt is akkor valószínűleg bejossz neki. Vaksagot nem fogadott 😏
2020. júl. 29. 22:43
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Én ezt válaszoltam volna: "Én meg azt nem értem, hogy hogyan találasz haza mindennap ennyi ésszel. Talán azért nincs barátnőm mert nem akarok most és vedd le a mocskos kezed a hajamról. " :3
2020. júl. 29. 22:44
 3/6 anonim ***** válasza:
31%
Ne foglalkozz vele, ez egy lotyó.
2020. júl. 29. 23:24
 4/6 anonim ***** válasza:
86%
Le akarja cserélni a barátját rád, mert bejössz neki. Azt már döntsd el te, hogy mit akarsz tőle.
2020. júl. 29. 23:51
 5/6 anonim ***** válasza:
55%
Kis hülyének néz és játszik veled.
2020. júl. 30. 05:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Nyilván akár tőled valamit, szimpla dugástól kezdve a komoly kapcsolatot bármi lehet.

#1, nem fogadott semmit.

2020. júl. 30. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!