Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy barátnöm,és eléggé el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy barátnöm,és eléggé el van keseredve. Kérlek segítesetek nem tudom hogy vigasztaljam meg. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van egy barátnőm, és vannak neki gyermekei, 6 gyermeke van, köztük 3 felnött, a többi 3 meg 11, 7, 2 évesek.

Az a helyzet hogy van neki egy férje, aki dolgozik.

És a barátnőmnek már nem megy tovább neki az élet.

Múlt nem engedi tovább.

Ugyanis a férje ütötte verte, még akkor is ha a gyerek a kezébe volt, alkolista volt annoba, és a szexualitás is erőszakkal ment. Az volt itt a baj, hogy sose tudta elhagyni a gyermekei miatt, söt börtönben is ült a férje több okk miatt.

De a gyerekek akkor is szerették az Apjukat akár milyen is volt. De a barátnöm nem szereti már, mert jó, dolgozik meg stb, de a Barátnőmnek kell mindent otthon megcsinálni,és ez itt a fő gond hogy a gyerekei is nagyba sz@rnak rá.....

Úgy értve hogy ez bántja a legjobban, hogy semmibe veszik az anyjukat,a legnagyobb gyerek az 23 éves és még a szüleivel lakik, és elvárja a gyerek(fiú) hogy az anyja szolgája ki mindennel, cigivel piával étellel, de csak ő neki ne keljen egy kanalat félre raknia.

Igaz sok gond van a legkissebb gyerekkel, sokat sír kiskorátol fogva és sokszor nem érti az anyukája hogy miért sír, és ez is bántja hogy nem jó anyának hiszi magát,

Na de gyerekei azok tényleg lesz@rják az anyjukat és addig nem hittem el míg nem láttam,

Csúnyán beszélnek vele és vissza magyaráznak, a férje meg csak nevet rajt.

És kérdeztem a férjétől hogy miért nem áll ki a felesége mellett, csak vonta a vállát.

De a férje is elvárja hogy a 6 gyerek mellett keljen fel éjjel és hozzon be neki egy pohár vizet ha megszomjazik.

Na ezen én is kiakadtam.

De nem veszik magukat észre a gyerekek meg a férje sem..

És már azon gondolokodik a barátnőm hogy otthon hagyja a férjével a gyerekeket és csinál magával valamit.....

Nagyon sajnálom öt. És tényleg kegyetlenűl viselkednek vele.

Pl a lányát megkérdte hogy aaddig takarítsa ki a szobákat míg ő elmosogat,(13 éves leány)

Erre fogta magát a leányzó, bedugta a fülét és befeküdt az ágyba betakarozott és hallgatta a zenét....

Erre nem kepes a leány hogy segítsen kicsit az anyjának.

Utána a férje haza jön a melóbol, eszik aztán egésznap fekszik az ágyba, közbe ugrálja körbe a felesége, ugyan úgy a gyerekeit is.

Volt még egy példa.

Az egyik gyerek össze verekedett a tesojával, és otthon volt az apa, nem tudta őket szétszedi az anyjuk, erre a férje megverte az anyjukat.

Úgy hogy elege van.

Hogy segítsek neki?

Előre is köszönöm....

Nekem is van férjem megy kisfiúnk. Ilyent még nem láttam.

2020. júl. 29. 22:19
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Igazatok van.

De most csak egyszer kérte meg a lányát hogy takaritsa ki a szobát, nem takarította ki, meg csinálta az anyjuk.

2020. júl. 29. 22:46
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a fiúk azért ilyenek, mert ezt látják. Hogy az apjuk megteheti, ergo a férfinak semmit nem kell csinálnia, a nő cselédnek való. Jó terroristák lesznek azok is majd a saját barátnőikkel.

A lány meg szerintem nem tiszteli az anyját, mert nem lát benne jó női példát.

2020. júl. 29. 23:24
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Kegyetlen leszek:

A barátnőd tényleg nem jó anya. Nagyon-nagyon félrement itt minden.

Hiába akarsz neki segíteni, nem fog menni, mert ő nem tud, nem mer, és nem akar kilépni. Ha nem így lenne, már kilépett volna, mikor a férje börtönben volt.

6 gyerekkel, és ebből 3 kiskorú: az életben nem fog a saját lábára állni.

Feleslegesen toszogatod, adhatsz neki tanácsot, hivigathatja a Nane-t, ugyanitt lesz 20 év múlva is.

2020. júl. 30. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!