Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várnátok a szexszel házasságig?
Egy másik fórumon már elmeséltem, hogy egy koncertzongorista ismerösöm, nemzetközileg is rangos szerepe van, rendkívül vallásos.
Mi is beszélgettünk erröl a témáról. Kérdeztem, hogy ö mennyit gyakorol, hogy ennyire jó zongorista lett ?
Hát akkor a szexet, a szeretkezést nem kellene tanulni, gyakorolni, hogy jó legyen ?
Házasságig még várni...Hát, inkább nem. Mi van ha ott derül ki, hogy nem passzoltok össze? Na az lenne gáz.(4-estöl szabadon)
Amikor csak a testiséget választod, akkor a kapcsolat nem tud olyan mély, igazán bensőségessé válni.
A várakozás a házasságig az egy igényesség. Mindkét fél törekszik a másik megismerésére, kiismerésére. Tudni szeretnék, mi az ami boldoggá tenné a másikat? Amikor eldöntik, hogy házasságot kötnek, az részükről egy szerződés arra, hogy vállalják a feladatot, vállalják, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy a társuk boldog legyen mellettük. Ezt a szerződést koronázza meg a nászéjszaka.
Ne mondja nekem senki, hogy nincs igénye arra, nem szeretné, hogy a személyét valaki igazán szeresse?
A váltogatott szexuális kapcsolatok, a jó házassághoz képest, csak gyenge pótszerek. Különbség van a szexuális vágy kielégítés és a boldogságra törekvés között.
Aki megelégszik a szexuális vágy kielégítésével, az sem magát, sem a partnerét nem értékeli kellően. Pedig minden ember egyedi, megismételhetetlen, nincs belőle több, tehát ÉRTÉKES!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!