Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ha huszonévesként én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha huszonévesként én már csak erre vágyom?

Figyelt kérdés

Egy idősebb férfira aki kicsit macis és levan nyugodva, nem az hajtja hogy minél több nőt megdugjon meg bulikból bulikba menjen hanem hogy romantikus estéket töltsön el velem otthon a négy fal közt.

Bár kezdem azt érezni, hogy ilyen férfi sem létezik már manapság.

2020. júl. 28. 15:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
47%

Annyira imádom az egysíkú gondolkodást, ami itt megy gyakorin. xD

Egy introvertált személy általában szeret otthon tevékenykedni.

2020. júl. 28. 22:00
 22/27 anonim ***** válasza:
50%
19-es. Naná hogy számít a külső! Nálam ez mindig is alap volt, a beugró az, hogy a nyál összefusson a számba ha ránézek egy nőre. Ezek után jönnek azok a felmagasztalt és misztikus belső értékek. Én nagyívben teszek a belső értékekre ha külsőleg nem tetszik.
2020. júl. 28. 23:04
 23/27 A kérdező kommentje:

#22 akkor reméljük teis egy bomba pasi vagy külsőleg mert ahogy elnézem belsőleg nemsok jó tulajdonságod lehet ilyen felszínesen.

Ja meg remélem ha majd elkezdesz őszülni, öregedni akkor nem fogsz sírni ha elhagy a párod amiért már nem vagy bomba pasi.

2020. júl. 29. 07:16
 24/27 anonim ***** válasza:
Ezt már elbuktad, családom van! A belső értékeimre is büszke vagyok, 20 év kapcsolatban töltött időszak alatt a mai napig sem léptem félre, a feleségemnek oka sincs panaszra, a családomnak anyagilag, morálisan, szeretetben megadok mindent. Mindezt úgy, hogy a mai napig jó vagyok a nőknél, ezt tapasztalom. Ja, hogy szókimondó vagyok? Én úgy gondolom, hogy most párkapcsolati témákat feszegetünk, itt meg igenis meg volt mindig is a mércém. Abban is tévedsz, hogy nekem csak a külső számít. A belső értékekre is ugyanolyan kényes vagyok, voltam, leszek. Ennek köszönhetően nem kellett sosem megalkudnom, az életem kiszámítható és tervezhető + minden nap jól érzem magam. Nem alkesz családból származom, volt előttem követendő női és férfi modell. Sosem voltam naplopó, képeztem magam, ennek köszönhetően szilárd az egzisztenciám. Nem iszom, nem dohányzom. Na és ezt kapd ki: a családom, a munkám mellett még szabadidőm is van, amit tartalmasan töltök ki. Mire panaszkodjak? 40 felett is jól nézek ki, nincs sörhasam, szálkás az izomzatom, 180 feletti a magasságom, nem kopaszodom. Akkor most köss belém... 🤭
2020. júl. 29. 10:01
 25/27 A kérdező kommentje:

Hát ez túl szép, hogy igaz legyen. :D

Munkaidőben miért itt unatkozol? Látom nem csak kikapcsolódni jut időd munka mellett. Tiszta hawai életed van. :D

2020. júl. 29. 10:44
 26/27 anonim ***** válasza:

Ráhibáztál! A munkám mellett van időm ránézni a netre is. Ha viszont beüt a dolog, levegőt venni sincs időm. Otthon vagy a szabadidőmben csak ritkán vagyok fent, akkor is leginkább vmi ügyet intézek vagy a tudásomat bővítem. Egyébként azt hiszem, hogy most érett be az életem. Azt azért tudni kell, hogy rengeteg lemondással és munkával van és lett kikövezve az utam. Na jó, nem rólam szól a kérdés, nem akarom szét offolni a posztodat!

Értem, sőt megértem mire gondolsz a kérdésedben. Remélem találsz valakit aki fedi az elképzeléseid, ugyanis szerintem ez elég sanszos!

2020. júl. 29. 11:14
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszi, neked is további boldog életet kívánok! :)
2020. júl. 29. 11:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!