Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Apukám főnöke folyamatosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apukám főnöke folyamatosan zaklat, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Egy céges rendezvényen találkoztam apukám főnökével. Egész jól eltudtunk beszélgetni. Nagyon kedves volt, korához képest jól is néz ki. A céges buli után, egy kávézóban voltam az egyik barátnőmmel. Ez a férfi is ott volt, folyamatosan bámult. Miután elköszöntem a barátnőmtől, a férfi utánam jött, javasolta hogy üljünk be valahová vacsorázni, én elfogadtam nagyon jót beszélgettünk. Majd fel ajánlotta, hogy hazavisz. Útközben azt mondta, hogy egy fél percre be kell ugrania az irodába, de utána mehetünk is tovább. Mivel a vacsora közben egy kis alkoholt is fogyasztottam, és teljesen kívántam a férfit, így bementem én is az irodába és lefeküdtünk egymással. Eddigi életem legjobb szex élménye volt. Majd ez még egy jó párszor megtörtént. Barátnőimmel 1 hetet voltunk a Balatonon. Több este is elutazott hozzám, nagyon jó éjszakákat töltöttünk együtt. Sokat beszélgettünk, egyik este mondtam neki, hogy szeretném ezt a kapcsolatot befejezni. Neki is van családja, gyerekei. Azért csak 35 év a korkülönbség közöttünk. Illetve ismerkedem én is egy sráccal, szeretnék rá koncentrálni. Ekkor elkezdett ordibálni, hogy én vele nem szórakozhatok, ő nem egy játékszer akit csak úgy eldobok. Ekkor meg is pofozott, és a parkolóban kirakott az autóból. Azóta az éjszaka közepén is hívogat, szuszog a telefonban, vagy azt mondja, hogy látni akar, nagyon kíván. Mivel folyamatosan nemet mondok neki. Most utoljára azt mondta, hogy apának elfog mondani mindent, és ki fogja rúgni. Ha ma este nem találkozok vele. Én nem szeretnék már vele találkozni, félek is tőle. Azt sem szeretném, hogy apukám miattam veszítse el az állását, vagy tudomást szerezzen a dologról.
2020. júl. 28. 14:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyebkent ha fenyegetőzik szerintem nyugodtan te is kamuzhatod neki hogy elmondod az asszonynak vagy hogy feljelented eroszakert. Nyilvan nem igaz, es csak bloffnek javaslom, de sztem kétszer is meggondolna ebben a mai metoomozgalomban hogy pattogjon.

Nyilvan nem lenne szep dolog, de ha o fenyeget es zaklat akkor te miert legyel korrekt?

2020. júl. 28. 17:48
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Azzal kezdődött a - most már visszacsinálhatatlan - rossz, hogy közeledbe engedted, sőt magadra engedted apád főnökét.

Visszazsarolhatod őt, hogy Te is kitárod a helyzeteteket a felesége előtt.

Egy férfinek nagyon nehéz ez ellenkezőjét bizonyítani, ha a nő azt állítja, hogy a férfi erőszakoskodott vele, mert általában ezt beveszi a bíróság. Ám, ha becsületesebb bíró tárgyalja az ügyet, akkor nagyon könnyen belegabalyodsz a keresztkérdésekbe és kisül a hazugságod. Ekkor pedig biztos, hogy Téged ítélnek el. Tehát hamisan ne vádolj senkit se!

2020. júl. 28. 18:22
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért itt te is bűnös vagy bőven. Én meg azt hittem mindenfajta előzmények nélkül zaklat.
2020. júl. 28. 18:24
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Jol mondod 12es. En epp ezert csak bloffkent javasolnam. Ha van esze, rajon, hogy ha híre menne hogy eroszakoskodott egy fiatal lannyal abbol nagyon nagyon rosszul jonne meg akkor is ha tudja hogy nem tett semmit es teszem azt a birosag elott sem ítélnek el.

Beszelnenek rola es sokan nem hinnenek neki, szerintem a munkajat/vallalkozasat is bukhatna, hiaba letezik az ártatlansag velelme mint olyan..

2020. júl. 28. 19:06
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nem foglak a földbe döngölni azt márt megtették/teszik itt mások.

A lényeg, hogy ne hagyd magad zsarolni: tiltás mindenhonnan és ignorálás teljes mértékben.

Előtte azért én is kilátásba helyezném, hogy ha eljár a szája, ő fog nagyobbat koppanni, hiszen apukád "csak" az állását veszíti el (amellett, hogy szerintem lenne egy-két kesesetlen "szava" a kedves főnökúrhoz), ő viszont a komplett családját és a presztízsét is. Amúgy meg nem úgy működik a dolog, hogy csak úgy kirúgja édesapádat, mert a lány aláfeküdt (már bocs), aztán meg visszautasítja. Ezesetben lehet a munkaügyi bírósághoz fordulni jogtalan felmondás okán.

Na, ezeket szépen megírod neki, aztán csókolom.

2020. júl. 28. 20:10
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt ne vegyuk biztosra hogy az asszony nem tud semmit. Ko tudja ez a hanyadik nőügye az ilyennek. Azok akarják ennyire bitorolni a másikat.
2020. júl. 28. 22:57
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Valóban, az sincs kizárva, hogy a főnök felesége tud a férje effajta dolgairól, de jobb megoldás híján - tűr és szenved...

Apukádnak pedig alighanem lesz néhány indulatos szava, esetleg suhintása a kedves lánya arcára azért, amit az tett.

Tanulsz belőle (és remélem mások is)...

2020. júl. 29. 08:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Hogyan alakultak a dolgok, kérdező? Apukádat elküldte a főnöke? Találkoztál még többet ezzel a férfival?
2023. jún. 18. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!