Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apukám főnöke folyamatosan zaklat, hogyan tovább?
Egyebkent ha fenyegetőzik szerintem nyugodtan te is kamuzhatod neki hogy elmondod az asszonynak vagy hogy feljelented eroszakert. Nyilvan nem igaz, es csak bloffnek javaslom, de sztem kétszer is meggondolna ebben a mai metoomozgalomban hogy pattogjon.
Nyilvan nem lenne szep dolog, de ha o fenyeget es zaklat akkor te miert legyel korrekt?
Azzal kezdődött a - most már visszacsinálhatatlan - rossz, hogy közeledbe engedted, sőt magadra engedted apád főnökét.
Visszazsarolhatod őt, hogy Te is kitárod a helyzeteteket a felesége előtt.
Egy férfinek nagyon nehéz ez ellenkezőjét bizonyítani, ha a nő azt állítja, hogy a férfi erőszakoskodott vele, mert általában ezt beveszi a bíróság. Ám, ha becsületesebb bíró tárgyalja az ügyet, akkor nagyon könnyen belegabalyodsz a keresztkérdésekbe és kisül a hazugságod. Ekkor pedig biztos, hogy Téged ítélnek el. Tehát hamisan ne vádolj senkit se!
Jol mondod 12es. En epp ezert csak bloffkent javasolnam. Ha van esze, rajon, hogy ha híre menne hogy eroszakoskodott egy fiatal lannyal abbol nagyon nagyon rosszul jonne meg akkor is ha tudja hogy nem tett semmit es teszem azt a birosag elott sem ítélnek el.
Beszelnenek rola es sokan nem hinnenek neki, szerintem a munkajat/vallalkozasat is bukhatna, hiaba letezik az ártatlansag velelme mint olyan..
Én nem foglak a földbe döngölni azt márt megtették/teszik itt mások.
A lényeg, hogy ne hagyd magad zsarolni: tiltás mindenhonnan és ignorálás teljes mértékben.
Előtte azért én is kilátásba helyezném, hogy ha eljár a szája, ő fog nagyobbat koppanni, hiszen apukád "csak" az állását veszíti el (amellett, hogy szerintem lenne egy-két kesesetlen "szava" a kedves főnökúrhoz), ő viszont a komplett családját és a presztízsét is. Amúgy meg nem úgy működik a dolog, hogy csak úgy kirúgja édesapádat, mert a lány aláfeküdt (már bocs), aztán meg visszautasítja. Ezesetben lehet a munkaügyi bírósághoz fordulni jogtalan felmondás okán.
Na, ezeket szépen megírod neki, aztán csókolom.
Valóban, az sincs kizárva, hogy a főnök felesége tud a férje effajta dolgairól, de jobb megoldás híján - tűr és szenved...
Apukádnak pedig alighanem lesz néhány indulatos szava, esetleg suhintása a kedves lánya arcára azért, amit az tett.
Tanulsz belőle (és remélem mások is)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!