Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm még szeretheti az ex pasiját?
"elkezdett beszélgetni egy régi ismerősével messenger én láttam milyen jól elbeszélgetnek, és megkérdeztem hogy ő ki.., erre mondta hogy a legjobb fiú barátja, és az ex pasija"
Legjobb fiú barát talán dugópajti is lehet.. Főleg ha ex.. Nálam innentől 0 lenne a bizalom :/ de folytatom.
"akivel nagyjából 4ével ezelőtt lehetett együtt, és legalább 3hónapig..., és családi okokból kifolyólag szakítottak, szóval még csak össze sem vesztek..., és láttam hogy olyanokat írt neki, hogy vald be hogy hiányoztam, meg hogy szeretlek... de ezt hülyeségből,de ígyis rosszul esett..."
Tehát nem azért mentek szét mert utálják egymást vagy valaki félre lépett stb. Így kicsit nekem közvetlen lenne a dolog egy lánnyal ha újra felkeresem.. És még viccből se írok ilyet hogy valld be hogy hiányoztam meg szeretlek.. Hát ez rossz vicc főleg rád nézve is.. Pláne akkor ha csak ezen viccelődnek, meg amíg te dolgozol addig lehet erről beszélnek a hátad mögött?
Nem azért, hogy rémhíreket keltsek és gondolj ilyenekre, csak ez az én fejemben egyből megfordul.
Az ilyen jó fiú barátos sztoribol már megjöttem, mert annyira jó fiú haver volt neki, hogy amíg én melóztam meg lakásra tettem félre, ő addig mással hancúrozott és persze csak jóba voltak barátként.. :/
Nálam sajnos ilyen előjelek után ugrik a bizalom ezek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!