Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm még szeretheti az ex pasiját?
Nem azért, de egy hónapja vagytok együtt. Mióta ismeritek egymást?
A másik sráccal legalább 4 éve ismerik egymást és jóban vannak.
Idő még kialakul köztetek egy erős kötelék, amit féltekenykedéssel stb, megnehezíted.
Légy türelmes, ha kettőtök közt rendben van minden, meg tudsz benne bízni, akkor ne féltékenykedj, ha akarna vele lenne. De veled van.
Van egy fiú, akivel együtt is járt, most is nagyon közeli és bizalmas a viszonyuk, te nem is ismered, így olyannak képzeled el, amilyennek sikerül: persze, hogy rémképeket fogsz látni, és a rosszabb lehetőségre gondolsz. A féltékenységed ebben a helyzetben természetes reakció volt.
Az, hogy meg akartad ismerni, teljesen korrekt elvárás, és a legjobb módszer arra, hogy megnyugodj (persze ha olyannak látod őt, illetve őket egymás mellett a barátnőddel, hogy az megnyugvásra, nem pedig még erősebb féltékenységre ad okot). Eleve a barátnődnek kellett volna felajánlania ezt, hiszen az ember alapból is szeretné, hogy a legkedvesebb barátai és a párja megismerjék egymást, vagy legalább személyesen be legyenek mutatva egymásnak.
Azután meg, hogy ilyen aggodalmaid lettek a srácról és a kapcsolatukról, kézenfekvő lett volna, hogy eléd kell állítania őt: "ő itt Sanyi, látod, ilyen, így viselkedik, így néz rám, teljesen baráti, nincs mitől tartanod, győződj meg róla a saját szemeddel". Nagyon furcsa tőle, hogy ellenezte a találkozást. Ez a "hátsó szándék" duma meg rossz kifogás. Miért, ugyan mit tudnál vele csinálni?
Ha már találkozás előtt féltékeny lettél a fiú barátra, akkor a lehető legrosszabb döntés, csak olaj a tűzre, ha "rejtegeti előled", és eltilt tőle, őrizgeti, mint egy titkot, amiből téged ki akar hagyni. Ezt szerintem a hülye is tudja.
A barátnőd viselkedése a furcsa, nem a tiéd. Mintha a másik kapcsolat bizalmasabb lenne, mint ez.
N31
Akor maradj ebben a kapcsolatban, ha kifejezette jó testű a barátnőd. Pár évig dugjad, utána én másikra cserélném, akinek nincsenek ilyen ex pasis barátai.
Az egy vicc, hogy elmennek sétálni, amíg te nyomod a melót.
Én egyáltalán nem örültem volna ennek, de más okból.
Az, hármasban találkoztok, az oké lenne, de nem akarnám, hogy pl utána kibeszeljen a két srác, akár a volt kapcsolatomat, akár a mostanit, vagy féltékenységbol olyan dolgokat is kitalalhatna esetleg az exnek, ami miatt megutalna engem.
Nyilván, ha jó egy kapcsolat, akkor nem feltételeznek azért ilyet, de hát na, sosem lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!