Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm még szeretheti az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm még szeretheti az ex pasiját?

Figyelt kérdés
most volt vasárnak 1hónapja, hogy együtt vagyok a párommal, de a tegnapi nap folyamán elkezdett beszélgetni egy régi ismerősével messengeren, láttam milyen jól elbeszélgetnek, és megkérdeztem hogy ő ki.., erre mondta hogy a legjobb fiú barátja, és az ex pasija, akivel nagyjából 4ével ezelőtt lehetett együtt, és legalább 3hónapig..., és családi okokból kifolyólag szakítottak, szóval még csak össze sem vesztek..., és láttam hogy olyanokat írt neki, hogy vald be hogy hiányoztam, meg hogy szeretlek... de ezt hülyeségből,de ígyis rosszul esett..., a srác erre annyit írt hülyeségből hogy én sem, szóval ez kicsit megnyugtatott ,nos a tegnapi nap folyamán elment ezzel a sráccal sétálni, és beszélgetni mert rég látták egymást, én meg közben a délutános műszakomban dolgoztam, és rendkívül féltékeny voltam,vagyis még most is az vagyok..., ezt le írtam a barátnőmnek hogy kicsit zavar ez az egész helyzet, és féltékeny vagyok.., ebből ki alakult köztünk egy vita, hogy nem fog a kedvemért eldobni magától egy barátot, főleg nem őt..., és akkor mondtam neki, hogy ha ennyire jóban vannak, akkor legalább mutassa be..., ez ellen meg teljesen tiltakozott, és újabb vitát szült..., időközben rám írt a srác egy hosszas üzenettel, hogy ne haragudjak, nem ál szándékaiban el venni tőlem a párom, és eszébe sem jutna közénk álni, és a srác tényleg nagyon normális, mert ezután rengeteg időt elbeszélgettünk,és vele normálisan meg tudtam beszélni a találkozót, de a párom ezis zavarta..., megkérdeztem hogy szeretné e hogy békén hagyjam a srácot, de mondta hogy nem kell, mert jó hogy ilyen jól kijövünk egymással, csak azt gondolja hogy van valamiféle hátsószándékom is, vagyis hogy mivel féltékeny vagyok rá, magamhoz közel akarom tartani, tény és való hogy kicsit féltékeny vagyok a srácra, de szerintem teljesen jogosan..., és a találkozót nem ebből az indokbol kifolyólag akartam össze hozni, nos nektek ezzel kapcsolatban mi a véleményetek? lehetséges hogy a barátnőm még szereti az exét? és jogosan féltékenykedtem?
2020. júl. 28. 10:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Láthatóan fontosabb neki ő, mint te, ez pedig nem sok jót jelent a kapcsolatotokra nézve.
2020. júl. 28. 10:09
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Ez kuka.
2020. júl. 28. 10:23
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Szerinte a barátnőd még érez valamit iránta, a srác viszont csak barátilag tekint rá.
2020. júl. 28. 10:26
 4/11 anonim ***** válasza:
86%

Nem azért, de egy hónapja vagytok együtt. Mióta ismeritek egymást?

A másik sráccal legalább 4 éve ismerik egymást és jóban vannak.

Idő még kialakul köztetek egy erős kötelék, amit féltekenykedéssel stb, megnehezíted.

Légy türelmes, ha kettőtök közt rendben van minden, meg tudsz benne bízni, akkor ne féltékenykedj, ha akarna vele lenne. De veled van.

2020. júl. 28. 10:31
 5/11 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem a barátnőd egy vicc. Egyértelműen fontosabb neki az exe, mint te, ráadádul még hülyét is csinál belőled. Én dobbantanék. 1 hónap után ez van, akkor mi lesz később?
2020. júl. 28. 10:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Van egy fiú, akivel együtt is járt, most is nagyon közeli és bizalmas a viszonyuk, te nem is ismered, így olyannak képzeled el, amilyennek sikerül: persze, hogy rémképeket fogsz látni, és a rosszabb lehetőségre gondolsz. A féltékenységed ebben a helyzetben természetes reakció volt.

Az, hogy meg akartad ismerni, teljesen korrekt elvárás, és a legjobb módszer arra, hogy megnyugodj (persze ha olyannak látod őt, illetve őket egymás mellett a barátnőddel, hogy az megnyugvásra, nem pedig még erősebb féltékenységre ad okot). Eleve a barátnődnek kellett volna felajánlania ezt, hiszen az ember alapból is szeretné, hogy a legkedvesebb barátai és a párja megismerjék egymást, vagy legalább személyesen be legyenek mutatva egymásnak.

Azután meg, hogy ilyen aggodalmaid lettek a srácról és a kapcsolatukról, kézenfekvő lett volna, hogy eléd kell állítania őt: "ő itt Sanyi, látod, ilyen, így viselkedik, így néz rám, teljesen baráti, nincs mitől tartanod, győződj meg róla a saját szemeddel". Nagyon furcsa tőle, hogy ellenezte a találkozást. Ez a "hátsó szándék" duma meg rossz kifogás. Miért, ugyan mit tudnál vele csinálni?

Ha már találkozás előtt féltékeny lettél a fiú barátra, akkor a lehető legrosszabb döntés, csak olaj a tűzre, ha "rejtegeti előled", és eltilt tőle, őrizgeti, mint egy titkot, amiből téged ki akar hagyni. Ezt szerintem a hülye is tudja.

A barátnőd viselkedése a furcsa, nem a tiéd. Mintha a másik kapcsolat bizalmasabb lenne, mint ez.

N31

2020. júl. 28. 10:56
 7/11 anonim ***** válasza:
22%

Akor maradj ebben a kapcsolatban, ha kifejezette jó testű a barátnőd. Pár évig dugjad, utána én másikra cserélném, akinek nincsenek ilyen ex pasis barátai.

Az egy vicc, hogy elmennek sétálni, amíg te nyomod a melót.

2020. júl. 28. 11:51
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
6-ossal maximálisan egyetértek.
2020. júl. 28. 14:06
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én egyáltalán nem örültem volna ennek, de más okból.

Az, hármasban találkoztok, az oké lenne, de nem akarnám, hogy pl utána kibeszeljen a két srác, akár a volt kapcsolatomat, akár a mostanit, vagy féltékenységbol olyan dolgokat is kitalalhatna esetleg az exnek, ami miatt megutalna engem.

Nyilván, ha jó egy kapcsolat, akkor nem feltételeznek azért ilyet, de hát na, sosem lehet tudni.

2020. júl. 28. 14:30
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Gáz a csaj. Ha pasi lennék, küldeném sétálgatni a másikkal, aztán hagynám menni. Teljesen hülyének néz téged.
2020. júl. 28. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!