Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok?! Amikor ilyet lép a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok?! Amikor ilyet lép a másik (lány) az mit jelent? Mi ez? Mit tudok ezzel kezdeni (úgy, hogy ne bánjam meg később)?

Figyelt kérdés

Egyszercsak fogta magát, és egy beszélgetésünk előtt chat-en közölte, hogy hazudik azzal, ha azt mondaná, hogy az barátság, amit érez. Olyanokat ír(t), hogy nem tudja, hogy még mit adhatna nekem. Hogy már mindent odaadott, és ezt "annyira semminek" érzi. 😢 Hogy ha akarná, sem lennének előttem titkai, hogy én ezt váltom ki belőle.

Én félig-meddig pánikból, meggondolatlanságból próbáltam kérlelni, fogalmazza meg konkrétan, hogy mit érez. Bárhogyan kérdeztem, bárhogyan próbálkoztam, csak azt mondta, hogy erre nincsenek szavak, "nincsenek szavak" arra, amit érez. És hogy Ő sem tudja most, hogy mit érez. Ezt még nem gondolta végig.

Ja. Vagy úgy! 😞 Akkor megkérdezem : Ez hol is fair?

Akkor miért vágta ezt egyszer csak úgy oda!?!

Oké, elfogadom, hogy erre van ok, és csak én vagyok a hülye, hogy ezt nem értem; Hogy ezt rosszul kezelem.

De azért, lányok : A válaszra - hogy ez mitől volt fair - még ÉN is méltó vagyok!!

Dühös vagyok!

Fantasztikusan sokad adott az, hogy minden este-éjjel beszéltünk. Hogy egymás hangjára/csendjére aludtunk el. Hogy egyes üzeneteink érzékileg is erős boldog perceket adtak egymásnak. Hogy már úgy éreztem, és Ő is úgy érezte, hogy nem vagyunk sok a másiknak.

Az esti/éjszakai megszakítás nélküli beszélgetéseink hosszú évek után olyan rutint, támpontot adott az életembe, hogy amikor minden mással úgy éreztem, hogy még ezt se kapom meg, majdnem otthagytam utolsó pillanatban egy olyan fellépésemet, ami és aminél életem egyik legjobb élménye volt, hogy mennyire szerettek, elfogadtak, megbecsültek, hogy mennyit jelentettem ott.

Rövid pár napig boldog voltam úgy igazán, hogy este mindig van kihez visszaforduljak, akivel egymásnak újra-és-újra védelmet adunk, bárki és bármi próbál aznap leverni/letörni minket. Mert mi elfogadjuk egymást, legyen bármi.

Rövid pár napig boldog voltam úgy, hogy azt hittem, azt tudtam, hogy ezt nem fogom elveszíteni.

ERRE MOST! 😡 Ezt a törékeny, de védelmezett kincsemet a hátam mögött megsértette!

TELJESEN ÖSSZEZAVART!!!

Egyszerűen azt súgják az ösztöneim, hogy ezt az egészet elkezdi lerombolni, még akkor is, ha magának is árt ezzel.

Mi ez? Mi ez a helyzet?

MIBE KERÜLTEM ÉN ?!!? 😰😰

Lányok, egyszer végre az életben gyakoroljatok kegyelmet, és mondjátok meg : Mit tudok tenni?

2020. júl. 27. 20:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem kapcsolatot szeretne. Olyan igazit, nem csak lelkit.

Ne legyél Sheldon, és ne parázz rá. Túlagyalod.

Miért rontanád el? Mit ronthatsz el? Egyszerű ember vagy. Mi másnak kellene lenned? Mi bajod van magaddal?

Itt egy lány, akinek fontos lettél. Hívd el egy fagyira a valóságban, ne csak chaten beszéljetek. Ha úgy adódik, fogd meg a kezét. Ne magadat kínozd, hanem beszélj vele. Lépj.

Csodálatos dolog egy lelki társ. Annál már csak az a csodálatosabb, ha belőle válik a nagy szerelem.

Kezdd el szeretni magad, és engedd ezt még neki is. Kezdetnek ennyi épp elég lesz.

2020. júl. 27. 23:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Pozitivat irt.legszivesebben mindenet neked adnà.

Erre te is begözölsz

2020. júl. 28. 08:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Most te erre a virtuális nem is tudom mire építetted az érzelmi életed???

Akkor elmondom, rengeteg ember pontosan ugyanazt csinálja amit te. Egyáltalán nem egyedi, majd hogy nem kommersz dologgá vált. Mit is kapsz? Csak egy érzelmi esszenciát, a valód megmérettetések helyett.

Igazából nem is egymással beszélgetnek ilyenkor az emberek, hanem önmagukkal. A vonal végén van valaki, akinek kiadhatom az életem, az érzéseim, ő dettó ezt teszi. Az ő életében felfedezed magad, lassan úgy passzolnak a dolgok, mint a legó darabok. Oké de kivel??? Ez nem a valóság, ez csak egy felépített virtuális kötődés.

Nekem nem egy ilyen volt már, de így utólag azt mondom, egy kaptafa volt az egész. Hamis szerelem érzés, amolyan menekülő út. Most sem a lányt keresed, hanem önmagadad, vagyis magadban azt a megszokott napi rutinszerű érzelmi biztonságot, feltöltődést.

Anno én is azt hittem, hogy ez egy egyedi dolog, Úr Isten, van valaki az életemben. Aztán ahogy jött úgy el is ment. Majd rá két hétre ugyancsak tök egyszerűen megismerkedtem valakivel, beszélgettünk. Igen, pontosan úgy mint te, este-éjjel. Na látod ez is pontosan ugyanolyan, mint valami recept. Majd az is eltűnt. Aztán jött megin másvalaki... ma meg már azt mondom, nem pazarolom az időmet effajta délibábokra, viszont sokat tanultam belőle!

Az ember valóságos, hús-vér. Egy kapcsolat akkor kapcsolat, ha fizikálisan is érintkezik a két fél. Egy kapcsolat érzelmi részének a próbája az ugyancsak rendszeres valós(!) érintkezés. A metakommunikáció, a mozdulatok, az illatok, a hang, és az így kiváltott reakciók fognak dönteni a továbbiakról(nagy részben). A több hónapig tartó több órás pötyögések, a "lelki társ" érzése(ami valójában nulla, jelentéktelen valami, ugyanis marha egyszerű ily módon lelki társakra találni, akiknek köze sincs az igazi lelki társhoz) jó jó, de 98%-ban csak időpocsékolás.

Aki éppen benne van egy ilyen lelki társsal való kapcsolatban, annak majd jusson eszébe az irásom.

2020. aug. 28. 14:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem mert szerelmet vallani.ehelyett irt egy köritest. Te meg dühöngsz mert nem is beszéltek egy nyelvet ezek szerint.
2020. aug. 28. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!