Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek miután így “szakítana “ veletek?
A volt barátom úgy “szakított” velem ,hogy sgyszerűen soha többé nem jelentkezett.
Semmi gond nem volt köztünk,annyi tűnt fel,hkgy egyre többször mondta hogy dolga van,sok a munka,kevesebbet találkoztunk.
Majd 3 hete hétvégén nem reagált az üzenetemre,nem vette fel a telefont,pedig aznap találkoztunk volna.
Azt gondoltam fáradt volt,elaludt,másnap reggel biztos keres.
De nem így történt,és azóta sem keresett. Gyanítom,hogy egy másik lány volt a dologban.
Így szó nélkül hagyott maga mögött 3 évet....
nagyon szeretem(igen még most is,hiszen a szerelem nem múlik el 3 hét alatt),de nem értem hogy lehet ilyen gusztustalan módon “szakítani”. Főleg,hogy semmi gond nem volt látszólag.
3 hete alig eszem,itthon sírok egész nap,fagyin élek ...nem tudom magam túltenni a dolgokon.
Nem tudom ha valaha is képes leszek rá. Ugyanis nem tudom miért, mi volt a gond,miért pont így? Ez rosszabb,mintha egyenesen a szemembe mondta volna hogy nem szeret,hagyjuk abba. Ugyanis akkor legalább annyira törődik velem,hogy közölje.
De így? Így a legfájdalmasabb...lezáratlanul.
Van tippetek ,hogy mit tegyek,hogy ezt kiheverjem? Esetleg ha valaki járt már hasonlóna?(bár azt kétlem)
Ráadásul nemsokára kezdődik az egyetem, utolsó évem államvizsgával,és én jelenleg az ágyból sem tudok kikelni :(nem így képzeltem a nyaramat...
23L
Nekem egyszer az exem 2 év járás után sms-ben annyit írt, hogy Részemről vége. Én is pont ennyit szomorkodtam, mint amennyi energiát ő belefektetett a szakításba. Fél percet.
1. vagyok
Szia!
Nagyon sajnálom!
Próbálj barátnőkkel, családtagokkal beszelgetni vagy programokat szervezni.
Ajánlom, hogy próbálj valami kikapcsolódást találni. Pl olvassál, kezdj el egy új hobbit, menj el dolgozni(diák munka/ nyári munka). Egyszerűen kösd le egy kicsit magad.
Nos lehet most azt látod nem erre a hozzászólásra lenne szükséged, de ha majd leülepedtek a dolgok akkor belátod hogy igen.
Érzelemfüggő vagy. Már rég látnod kellett volna a problémákat, de a rózsaszín köd - mert mindenáron kötődni akartál - elnyomta a vészjeleket. A veszélyes ebben az, hogy "soha-soha többé" de a következő kapcsolatodnál ugyanúgy belecsúszhatsz ugyanebbe :( Mit teszel azért hogy ez ne ismétlődjön meg? Ez lenne inkább a legfontosabb kérdés, amit érdemes lenne feltenned saját magadnak.
Nálam a csaj 6 hónap után ghostingolt.
Ok és indok nélkül.
Engem is nagyon megviselt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!