Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyen apróság ennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen apróság ennyit számít a férfiaknál?

Figyelt kérdés

Évek óta nagyjából ugyanolyan a testem és a hajam, nem igazán sminkelek. Eddig nyáron sosem hordtam rövidnadrágot, rövidebb szoknyát, mert nem találtam olyat, ami jól állt/tetszett volna. Nem "asszonyosan" öltözködtem, pólókat, topokat, farmert, nyári nadrágokat és ilyesmiket hordtam. Soha senki nem nézett meg, sz#rtak a fejemre a férfiak.

Idén vettem pár rövidnadrágot, nyári ruhát és onnantól, hogy elkezdtem őket hordani kb úgy érzem magam, mint valami modell a kifutón, mikor utcára megyek. A férfiak úgy megbámulnak, hogy majd' kiesik a szemük, a munkások utánam fütyülnek, az autósok minden nap rám dudálnak, a primitívebbek kikiabálnak nekem.

Most komolyan ennyit számít egy rövidnadrág vagy egy szoknya?

2020. júl. 26. 21:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
36%

Nagyon ostoba nőnek kell lenni ahhoz, hogy meglepődjön nő létére azon, hogy jé, a férfiakat vonzza a női test...

Bár ahogy kiderül, agyilag zokni vagy, már nyugodj meg, lapozni is fognak tovább, nem fognak kelleni a visszeres, narancsbőrös sonkáid senkinek.

2020. júl. 26. 21:53
 12/20 anonim ***** válasza:
70%

"Hab lenne a tortán, ha ezeket bugyi nélkül hordanád..."

Szexi a hüvelyváladék a gatyára száradva, mi?

2020. júl. 26. 22:34
 13/20 A kérdező kommentje:

Fú gyerekek, azért vannak itt rendesen frusztrált emberek.

Egyáltalán nem azt írtam, hogy eddig burkában jártam, most pedig útszélinek öltözöm. Nincs kint semmim (a comb "kirakás" szerintem a mai világban azért nem a qrvaság mércéje), nem mutogatom magam. Az egyetlen változás az, hogy rövidnadrágot (nem pitsanadrágot) és kb ezzel megegyező hosszúságú szoknyákat hordok.

Nem is az volt a lényeg, hogy "hú, vajon miért vonzza a férfiakat a női test", hanem az, hogy hogy lehet, hogy kb 30%-kal több ruhában ugyanerre a testre nagy ívben sz#rtak.

2020. júl. 26. 22:44
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én is észrevettem. Szerintem azért van, mert a férfiak a végeredményt nézik, nem az alapanyagot, és nem női szemmel néznek. Ismerek olyan bombanőnek tartott nőket, akik valójában teljesen átlagosan néznek ki, csak nagyon megcsinálják magukat- smink, ruhák és bomlanak utánuk.
2020. júl. 26. 22:59
 15/20 anonim ***** válasza:
82%

Kifejezetten szeretem az olyan női ruhadarabokat, amik kevesebbet mutatnak, és többet sejtetnek. Például egy blúz, aminek nem mély a kivágása, de azért rásimul az illető felsőtestére, vagy egy térdig érő szoknya nejlonharisnyával, vagy akár egy egészen a bokáig érő egyberuha (egy széles mosollyal)... szóval nem vagyunk ám mind egyformák.

Egyébként nem lehet, hogy azért (is) néztek meg jobban, mert magabiztosabb voltál az új szerelésedben?

2020. júl. 26. 23:41
 16/20 anonim ***** válasza:
71%
Ilyen ostoba kérdéseket komolyan te nem egy szép öltönyös férfit néznék meg inkább mint kordgatyás-garbos Joskat?
2020. júl. 27. 07:10
 17/20 anonim ***** válasza:
71%
Valóban sokkal jobban meg leszel nézve, de ez a való életben semmi előnyt nem jelent...
2020. júl. 27. 08:49
 18/20 anonim ***** válasza:
75%
Mi a baj azzal, hogy a szép, ízlésesen öltözködő nők jobban tetszenek a férfiaknak mint az apácák? Gondolom te is inkább az izmos, normálisan öltözködő férfiakat nézed meg és nem a dagadt, rapper ruhás bohócokat.
2020. júl. 27. 09:25
 19/20 A kérdező kommentje:

Miért lenne baj? Nem panaszkodásból írtam ki a kérdést, csak egy megfigyelést tettem. Nem zavar, ha megnéznek, a primitív megnyilvánulásokat pedig simán figyelmen kívül hagyom.

Eddig sem voltam apáca, mint már írtam, az egyetlen különbség az öltözködésemben a rövidnadrág/szoknya a farmer vagy vászonnadrág helyett.

2020. júl. 27. 15:02
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is tapasztaltam hasonlót. Szerintem az oka, hogy az említett öltözködés nyitottságot sugároz és a sok ostoba azt hiszi, hogy miattuk öltözöl úgy és hogy szabad a pálya. De ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy visszafogottabb öltözködéssel nem tetszel nekik csak akkor távolságtartóbb a kisugárzásod.
2020. júl. 27. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!