Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, aki mindig csak szexre kell a férfiaknak, de egy férfinek sem kell barátnőként? Szerintetek miért van ez? Mindig olyan férfiakkal kezdtek ismerkedni, akik kb. bárkit megkaphatnak?
7. A friendzoneban nincs vonzalom, a fuckzoneban pedig fel kell állnia valamire.
9. A gyerekes téma egész más dolog, persze, hogy senki nem akarja magára vállalni a gyerekek felelősségét. Amúgy ha szingli lányok se kellenek, akkor egy gyerekes anyuka pláne.
Azért, mert nem volt jól fizető állásom, módos családom, saját lakásra kilátásom, autóm, lényegében semmim.
Mióta ezek megvannak azóta jönne a sok elvált vagy a szüleivel élő, nőhöz beköltöző szerencsevadász.
4 pasim volt 22 éves koromig, egyik sem akart kapcsolatot sajnos én nagyon ragaszkodó típus vagyok mind csak kihasznált volt hogy kölcsönadtam neki a kocsimat amit megkoccantott és rá 3 hétre elérhetetlen volt nem válaszolt hiába írtam hogy hiányzik meg aggódom érte.
Aztán a baráti társaságunkba egyszer úgy összevesztem a legjobbnak hitt barátommal hogy a végén a fejemhez vágta hogy elviselhetetlen a természetem azért nem kellek senkinek se semmire se. Ez olyan rosszul esett hogy arcon csaptam mire hazazavartak a többiek. Utólag már tudom hogy igaza volt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!