Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénzügyi problémák párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Van egy közös gyerekünk aki 3 éves. Fél éve nem dolgozok, mivel nem találtam még olyan munkahelyet, hogy tudjam vinni hozni a kicsit oviba. Így mostmár csak havi 35 ezret kapok, párom 320 ezret kb. Eleve mindig úgy volt, hogy én számlára kaptam a fizetést ő pedig kézbe, ez már eleve bonyolítja az egészet, de kb felesbe fizettünk mindent. Kértem többször, hogy kérje ő is számlára vagy tegyük egy dobozba és akinek amennyi kell kiveszi, de erre az volt a válasz hogyha kell kérjek és ad. 2 hónapja örököltem egy kevés pénzt, hogy nagymamám meghalt azóta az ég világon mindent én fizetek ebből a pénzből. Bevásárlás, csekkek, gyógyszer, gyereknek bármi kell, mindent én. Hiába mondtam már neki, hogy ez így nekem nem jó, a válasz, hogy kérjek ha kell. Ő teszi el magának szépen a fizetését, én meg költöm az enyémet mindenre. Valóban volt 4 hónap, hogy nem volt semmi bevételem szinte míg ezt a pénzt kaptam, de ő kap rendesen fizetést most mégse ad semmibe. Nekem eleve ez megalázó, hogy kérni kell. Ti hogy látjátok ezt a helyzetet? Ha szerintetek én nem látom jól akkor mondjátok nyugodtan.#Pénzügy, közös kassza,
2020. júl. 24. 12:40
11/16 A kérdező kommentje:
Igen igazatok van. Sajnos. Ez is a bajom, hogy így az életbe nem lesz munkám se mert mindig nekem kell az ovihoz is igazodni. Se gyereknevelésből se a háztartásból nem veszi ki a részét, most meg már az anyagiakból sem. Lehet, hogy ő jobbra én meg balra lassan..
2020. júl. 24. 13:39
12/16 anonim válasza:
Fel fogod élni az örökséged. Én is így jártam. Elvileg miután feleségül vett, közöltem, hogy most már legyen közös kassza és nem szeretném mindennek a felét állni, mert ő kb. háromszor annyit keresett, mint én. Nem volt kifogása a közös kassza ellen, de valahogy mindig elfogyott a pénze, amit ki kellett egészítenem, így gyakorlatilag továbbra is mindennek álltam a felét.
13/16 A kérdező kommentje:
Én is ezt nem értem, hogy nem vesz semmit mégis fogy mindig a pénze. Vagy dugdossa vagy mindig vesz valamit az autóhoz vagy szerszámokat vagy olyan sokat cigizik, én már nem tudom de az biztos, hogy átvág.
2020. júl. 24. 14:07
14/16 anonim válasza:
Odsmesz, megmutatod neki egy havi kiadasodat es megmondod, h adja oda a felet. Meg szolsz neki, h Bela, a gyereknek vettem cipot, fizesd ki a felet. De nevetseges hogy igy intezitek az anyagiakat. Egy csalad vagytok nem? Nekunk is van kulon bankszamlank a ferjemmel, de kb azonos szinten koltunk a kozos dolgokra, de mivel en itthon vagyok gyerekkel pl a nyaralast o fizette. De a hetkoznapi dolgokban nagyjabol ugyanannyit. De nekem van rendes bevetelem. Amit o felrerak a fizujabol abbol a hazra gyujtunk, tehat az is kozos.
15/16 anonim válasza:
Szerintem ez rólatok szól:
16/16 anonim válasza:
Az hogy lehet, hogy a pénzt felezitek, de a házimunkát és a gyereknevelés nem?
Teljesen egyértelmű, hogy csak kihasznál, és azért dugdossa a pénzt, mert arra az időre készül, amikor szétmentek.
Mi lesz, ha elfogy az örökség, és még mindig nem lesz olyan munkád, hogy oviba te tudd vinni a gyereket? Kölcsönt veszel fel a rezsire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!