Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? (Szerelem, családa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (Szerelem, családalapítás vs pénzügyi problémák).

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel már 2 éve együtt elek. Nagyon eltérő az anyagi helyzetünk (én jól keresek, az O fizetésebol végrehajt a bank - anyukája lakását tavaly elarvereztek, az utcára kerül) Szeretnek családot, szeretem a fiút. Mit tegyek? 29L

2019. febr. 13. 11:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
HA tényleg szereted, és HA vagy annyira gazdag, hogy akár egyedül is el tudod majd tartani a puját, akkor próbáld meg vele, de NE egyből a gyerekkel nyissatok, majd 1-2 év együttélés után!
2019. febr. 13. 11:46
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Amíg "fiú"-ként hivatkozol a párodra, addig ne akarj tőle gyereket.
2019. febr. 13. 11:48
 3/11 anonim ***** válasza:

Amikorcaz eszed harcol a szíveddel, akkor mindig hallgass az eszedre! Nem véletlenül vannak kétségeid.

Most az anyja konkrétan utcára került? Hajléktalan lett? És nem segít neki? Az komoly. Azért ezen is gondolkodj el egy nyugodt pillanatban.

2019. febr. 13. 11:48
 4/11 anonim ***** válasza:
72%

Gáz leszek tudom, de őszinte.

Na, ha segíteni askarod a pasit meg az anyját kilæbalni a sz@rból, úgy hogy gyakorlatilag a te fizet3sedből tudtok megélni....majd dob úgy 3-4 év múlva, hogy bocsesz....akkor nyugodtan tervezz vele.

2019. febr. 13. 11:49
 5/11 A kérdező kommentje:
2. Ha én lánynak írtam le magam akkor kérlek engedd meg h fiúnak hívjam a párom. De köszönöm a hasznos kommentet....
2019. febr. 13. 11:50
 6/11 A kérdező kommentje:
3. Az anyja felvett egy CHF és hitelt, a párom lett a kezes, a hitel bedőlt, a bank elarverezte a hazat. Az anyja azóta nem dolgozik (10 éve), a párom fizetését hajtják be.
2019. febr. 13. 11:52
 7/11 A kérdező kommentje:
Ja és az anyját nem segítjük sem O sem én (a fentiek miatt)
2019. febr. 13. 11:53
 8/11 anonim ***** válasza:

Lehet lepontozni, de én nem tenném.

Mi a jó fenéből akarsz megélni, míg gyesen leszel?

Meddig vonják a fizujabol? 1 évig, 10 évig? Utóbbi esetben sztornó minden.

2019. febr. 13. 12:00
 9/11 anonim ***** válasza:
73%

Oké, ha te lànynak érzed magad, őt meg fiúnak, inkàbb vàrjatok még bőven a családalapítàssal, mert értelmileg nagyon gyereknek tűnsz a leíràsod alapjàn.

Én 29 évesen NŐNEK éreztem magam, lehet azért is, mert akkor màr egy 4 éves kislàny édesanyja voltam.

De a kérdésedre vàlaszolva, én biztos, hogy nem terveznék még csak kapcsolatot sem olyan emberrel, nemhogy csalàdot,aki ennyire padlón van anyagilag, hisz akár betegség miatt is kieshetek a munkàból, szülés utàn meg evidens, hogy otthon vagyok a babával, akkor mi van, éhen halunk?

Köszi, de egy nő nem így gondolkodik, egy làny még igen.

2019. febr. 13. 12:04
 10/11 anonim ***** válasza:
68%

Tartsatok egy főpróbát!

A max gyed most bruttó 206 ezer, ebből számold ki a nettót, egy gyerekre az adókedvezménnyel. Ennél többet nem fogsz kapni. Vonj le belőle 50 ezert: pelus, ruha, tàpszer, gyógyszer, és éjjel-nappal megy a mosógép. Ez a minimum, ami elmegy a babára.

Mennyi marad? Durván 100k?

Tegyél be ennyit a közösbe, a többit egy külön számlára utald át. Egy évig kibírjátok? Ha igen, akkor jöhet a baba, és van egy kis tartalékod. Ha állandósulnak a viták, nő a feszültség a pénz miatt, akkor ideje átgondolni, hogy mit keresel egy ilyen fiú mellett, ha komolyan szeretnél családot alapítani.

2019. febr. 13. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!