Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülőként el tudnátok fogadni, ha a felnőtt gyermeketeknek 13 évvel idősebb párja lenne?
"Nincs gyereke, nem volt sosem felesége."
És 39 éves? Hát nagy magánéleti "karrier", mit ne mondjak, biztos főnyeremény lehet.
De nyilván azért nem volt sose felesége mert az ilyen huszonéves kis naív lányokat cserkészte be mindig.
17. Ezt adta be neked? :DD
"ő csak egyszer akar házaosdni, hogy az valóban egy életre szóljon (ezzel én is igy vagyok)"
Úristen de naív vagy, szerinted ki az, aki nem így indul neki?? Mindenki így tervezi!
16.-nak.
"És 39 éves? Hát nagy magánéleti "karrier", mit ne mondjak, biztos főnyeremény lehet."
Ugyan minek lenne felesége, meg kölyke? Nekem sincs és köszönöm, jól vagyok!
Azért, mert valakinek nincs családja, még nem lúzer. Nem mindenki olyan, mint te, aki egyedül életképtelen.
"De nyilván azért nem volt sose felesége mert az ilyen huszonéves kis naív lányokat cserkészte be mindig."
És ha igen? Én is szoktam, miért ne? Kivel kéne kezdeni, lelakott, 2 gyerekes, pénzéhes, elvált nővel? Fenét! Fiatal lányokkal, akikben még van élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!