Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik viselkedés jellemzi inkább azt hogy bejövök valakinek? Ha mélyem a szemebe néz több ideig, vagy ha nem igazán mer a szemembe nézni hosszasan, és amikor rá nézek elkapja a tekintetét?
1. Férfi:
Akárhol meglátott hosszasan, szemrebbenés nélkül bámult. Ha oda néztem sem kapta el a tekintetét vagy fejét, folytatta a szemezést. Ugyan ez volt beszélgetésnél is.
2.Férfi
Csak sunyiba nézett. Ha oda néztem hamar tovább nézett, és úgy csinált mintha nem is engem nézett volna. Beszélgetésnél nem igazán nézett hosszú ideig a szemembe, inkább kerülte a szemkontaktust, mert kínosnak érezte. Sosem bámult feltünően pofátlanul. (Egyáltalán nem csendes típus amugy)
szerintem inkább az első.. folytonos szemkontaktus, mintha inná a szavaidat.
a második eset is előfordulhat, de eddig többször hallottam nők esetében, akik annyira félénkek voltak a kiszemeltjük előtt, hogy nem mertek a szemükbe nézni, s csak a hajukat csavargatták...
de szerintem ez is más minden férfinál :D személy szerint nekem az első nyilvánvalóbb :)
1 bátrabb
2 bátortalan
3 egyik sem akar semmit
jajj hát valószínűleg azért nézel valakit folyamatosan, mert nem tetszik :))
Vagy azért vagy zavarban előtte mert nem vált ki belőled semmit :D
Engem az érdekelt volna, hogy melyik srác az, aki tényleg érdeklődik, nem csak szexet vagy egyebet akar :D
Köszönöm,valami hasonló válaszokra vártam.
Egyetértek amúgy.
Nem megyek nyugi :)) sokkal bonyolultabb ez a történet is.
Volt már mindkét típsú emberhez közöm, de valahogy én is inkább azt éreztem hogy az első verzió ami őszintébb érdeklődésre vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!