Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat? Ti hogy tisztáztátok az elején, hogy ez csak szex lesz és nincs érzelem?
Randiztunk 2x, meg néhányszor lefeküdtünk. Azóta is keressük egymást heti 1-2x, ráírunk egymásra hogy mizu, kétértelmű üzeneteket váltunk, néha lefekszünk. Ez most magától értetődő hogy szexkapcsolat? Azért szeretném letisztázni, hogy senki se sérüljön.
Nálatok hogy volt? Hogy indult? Hogy hozzam fel, hogy ez részemről csak szex lenne, mert amúgy annyira nem passzolunk, ezt a randik alatt látni lehetett.
Szerintem ezt még a szex előtt kellett volna felmérni és letisztázni, de én maradi gondolkodású vagyok kapcsolatok terén.
Szerintem mondd meg neki, hogy te nem tekinted őt partnernek, mert nincsenek felé érzéseid és nem is lesznek. Aztán majd ő eldönti, hogy ezek után akar-e még veled szexelni.
Szexen kívül szoktunk azért beszélgetni is, iszogatni, viszont még nem múlt el olyan találkozó, ami nem szexbe fejeződött volna. És rajta is azt érzem, hogy csak szexet akar. Semmi kapcsolatos, mély témákról nem beszélgetünk, csak úgy elpoénkodunk ha találkozunk.
Csak gondolom mégis le kéne tisztázni, úgy a fair, hátha rosszul látom a jeleket.
Egy barátnőm találkozgat egy ideje egy pasival. Beszélgetnek, iszogatnak, hülyülnek szinte minden alkalommal szexelnek.
Ez idáig a ti sztoritok is lehetne. A barátnőm viszont alig várja, hogy mikor lesz már komolyabb.
Szóval szedd össze magad, és mondd meg neki, hogy ha ő többet akarna, akkor tudja, hogy felesleges reménykednie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!