Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van tetoválásod? Hol és mit ábrázol? (kort és nemet is írjatok légyszi)
Van.
1 delfin a vállamon, mert halak a horoszkópom.
1 főnix a hasamon, mert gyönyörű, és mert bármit túlélek:)
1 nonfi a bokámon, mert az tetszett meg, na ezt már megbántam, át is fogom üttetni, de még keresem az igazit:)
kutyusomnak az arcát tetováltattam magamra :)
nem bántam meg,és nem is fogom megbánni :)
sok embernek nem tetszett,de lesz*rtam..
Szia!
Nehéz kérdés...még nincs, de lehet, hogy lesz, de az biztos, hogy ha lesz is...kicsi lesz...
Én azért félek tőle, mert mi van, ha megbánom...:S :D
De amúgy ha lesz, akkor a csuklómra egy latin feliratot!
Még mielőtt valaki kérdezné...igen, magyar vagyok, de attól még tetszhet más kultúra/nyelv/ akármi...:D
Illetve egy kisebb FŐnix madarat a hátamra...
Ahogy az egyik előttem lévő is írta..., meg nekem is azt szimbolizálja, hogy bármit túlélek:D én is ilyen vagyok...
A Főnix madár tudniilik 500 évenként elég és poraiból újjászületik...ezért is lett Debrecen jelképe is..., mert Debrecen sokszor leégett...de mindig újjáépült...
Jah...és debreceni is vagyok...:D
És poén, mert én is Halak vagyok, mint ahogy: A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 08-03 14:25
Ki tudja...lehet a végén nekem is lesz egy Főnixem meg delfinem is^^ :D
De egy biztos! Meggondolandó...én mondjuk azért nem csináltattam volna 17 évesen...dehát mindenki maga dönti el:)
Én most 19 vagyok...majd a diplomaosztóra tervezem, hogy talán akkor...addig van időm átgondolni párszor:D
Bocsi, hogy hosszú lett^^:D
Akarok.A Szívemhez egy Nyilaskeresztet (Bár betiltott önkényuralmi jelkép,azért remélem valaki megcsinálja! :S),a hátamra pedig Nagy-Magyarország -ot.A Karomra még nem tudom hogy milyen tetkó lesz "rávarrva"... :P
17/F
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!