Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes dolgot találtam tegnap. Szerintetek kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Ebben a kategóriában a kérdésről lenne szó, aztán a végén egy nőről, aki állandóan kötekszik a pasival. A 2. oldal végétől kezdődik a 31/N. Nem tudtam eldönteni, hogy kinek van igaza.
Itt a link:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__10465..
2010. aug. 3. 11:16
11/17 Morcika83 válasza:
Kedves elöttem szóló:
Öszintén 16 évesként öltözködsz?
12/17 anonim válasza:
Ugyanolyan vita fog kialakulni, mint a linkelt topicban. Már sütöm a popcorn-t! Dalailáma for prezident.
13/17 anonim válasza:
Igen, őszintén 16 évesen öltözködöm. Az lehet, hogy nem nézek ki kislányosan, de nem dobom ki a melleimet és nem hordok fél seggemet megmutató kis gatyát, mégis csorgatják a nyálukat a kéjencek. Undorító.
14/17 Morcika83 válasza:
Tudjátok én azt gondolom hogy mindenkit akként kezelnek ahogy kinéz és viselkedik, mindenféle személyeskedés nélkül. És ha külső nem kislányt takar akkor nem is ugy néznek az emberek az akár 16 éves lányokra sem. Persze ettől függetlenűl sok a beteg ember de a magát jóval idősebbnek kiadó tini is sok, nincs min csodálkozni.
15/17 Morcika83 válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy ha zavar az hogy megnéznek akkor olyan ruhát veszek fel hogy ne legyen mit nézni rajtam és akkor nem is néznek, kipróbáltam.
16/17 anonim válasza:
Én is kipróbáltam, nekem nem vált be. Talán egyre több a beteghajlamú, perverz ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!