Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes dolgot találtam tegnap. Szerintetek kinek van igaza?
Ebben a kategóriában a kérdésről lenne szó, aztán a végén egy nőről, aki állandóan kötekszik a pasival. A 2. oldal végétől kezdődik a 31/N. Nem tudtam eldönteni, hogy kinek van igaza.
Itt a link:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__10465..
Mindannyian f@szkok :)
Egy kicsit hullámvölgyben vannak ott sokan, és most egymást köpködik ezért.
a 31 éves nőnek van igaza.
Nem tudom az ilyen öreg pasasok miért hiszik azt h ha rájuk néz egy tini csaj,akkor már rögtön ismerkedni akarnak :S
öreg pasasok miért hiszik ----- honnan tudod hány évesnek néz ki? Van aki 40 évesen kinéz 28-nak. Na?
Engem is bosszantott amikor 27 évesen kinéztem 17-18-nak( jaj de gyerekes, kisfiús én az érett pasikat szeretem blablabla) Tudod eljött az én időm.
Senki nem tudja megmondani a valós életkorom, mert mindenki benézi 10-15 évvel van olyan aki 20 évvel. Most már áldom a genetikát.
szerintem pedig nagyonis a kérdezőnek van igaza.
L19
A nőnek. Én pl. hányni tudok a 30-on felüli pasiktól, ha megbámulnak akárhol. Pl. van, hogy állok a metrón, ő mondjuk ül és végig bámul. Ránézek, hogy mi a f*szt néz és azt hiszi, kölcsönös a vonzalom. Nem tudom, mit hisznek ezek.
16L
Utolsó, lehet veled van a probléma, nem?
Sztem még kicsit nagy is az arcod...
Mellesleg mi a faszt csináljon egy férfi a metrón/buszon (már nem tom mi volt), inkább néznék én is egy csajt, mint az ablakot...
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!