Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Eddig nagyon akartam párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig nagyon akartam párkapcsolatot, de mostmár egyre jobban azt érzem hogy nem kell?

Figyelt kérdés

Sosem volt párkapcsolatom és eddig nagyon-nagyon szerettem volna hogy legyen, de most már nem. Undorodom a férfiaktól, azért amilyenek. Nyilván tudom hogy nem egy formák de valamiért mégis.

Úgy érzem, hogy a szerelemről alkotott gondolatom túl valós ehhez a hamis világhoz.

Volt így valaki, hogy nagyon szeretett volna párt és később már nem akart? Végül lett valami vagy “így maradt?”

2020. júl. 20. 17:08
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Nem jó férfiakkal kezdesz. Vannak normálisak is.
2020. júl. 20. 17:09
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Én ugyanezt érzem. Nekem volt több kapcsolatom is, de csak a keserűség maradt utánun, egyiktől sem kaptam semmi jót, kivève azt a pár jó élményt. Sokan csak megdugnának és részükről ennyi, többet nem tesznek a dologba. Meg a mai pasik elvárják a saját ingatlant meg az anyagi függetlenséget és a 10/11-es külsőt. Ha össze is költöznék valakivel félre se tudnék tenni olyan keveset keresek.
2020. júl. 20. 17:15
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Én is így vagyok vele. Nekem volt párom, aki rendesnek tűnt, de saját magát szerette igazán, ehhez kellettem csak. Én is undort érzek, ha egy férfi közeledninpróbál felém. Az eszemmel tudom, hogy vannak tényleg normálisak, de érzelmileg rosszul élem meg. Nem tudom elhinni, hogy bárkit is jobban érdekelnék saját magánál.
2020. júl. 20. 17:16
 4/9 A kérdező kommentje:
#1 Ki mondta hogy kezdtem akár eggyel is? Anélkül is látom hogy milyenek és amúgy is írtam, hogy tudom nem mindegyik egyforma.
2020. júl. 20. 17:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát amit elképzeltem tiniként, hogy milyen a szerelem, meg egy párkapcsolat, az az idealizát álomkép nem létezik. A valóság sokkal rosszabb. Inkább kapcsolatfüggőket látok mindenfelé, mint valódi párokat. Ezért nem is erőltetem én sem.
2020. júl. 20. 17:20
 6/9 anonim ***** válasza:
39%

Ne aggódjatok, a szőke herceg eljön majd értetek. 🙂

Leírja itt mindenki, hogy mennyire szar ember minden férfi, aztán ha mondani fog nektek két szép szót egy helyes darab, rohantok az ágyába és kezdődik elölről.

2020. júl. 20. 18:48
 7/9 A kérdező kommentje:
#6 Te tudod értelmezni amit írtam?
2020. júl. 20. 19:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is ugyan így vagyok, csak a nőkkel. Undorodom már az összestől, hébe-hóba elhittem egy nőről, hogy cuki kis rendes csaj, de előbb utóbb kiderül, hogy egy kaptafa az összes.
2020. júl. 20. 19:40
 9/9 anonim válasza:

Bár nem mostani a kérdés, remélem nem gond, ha válaszolok :)

Mostanában én is így érzem. Augusztus közepén léptem ki az első kapcsolatomból, én szakítottam, mert egyáltalán nem éreztem jól magam az exemmel. Mielőtt megismertem volna őt, nagyon akartam párkapcsolatot, mert azt hittem, örökre magányos fogok maradni, aztán most, egy évvel azután, hogy megismerkedtünk, úgy érzem, egyáltalán nem akarok párt magamnak. Eleinte jó volt, elmentünk ide-oda, de ahogy teltek a hónapok, egyre nehezebb lett minden, és nem bírtam tovább. A vége felé nagyon sokat veszekedtünk.

Nem azt mondom, hogy minden párkapcsolat rossz. Látom, hogy sokan boldogok, hogy van párjuk, és örülök a boldogságuknak, de úgy érzem, nekem ez nem működik. Annyira szeretem azokat a szombat délutánokat, amikor órákig egyedül vagyok és a hobbijaimmal foglalkozom, amikor iskola után hazaérek, és végre pihenhetek egyet, amikor olvashatok egy órát anélkül, hogy öt percenként válaszolnom kelljen valakinek messengeren. Néha olyan jó érzés, amikor senki nem szól hozzám, és ilyenkor gondolok bele abba, hogy nekem nem hiányzik még egy párkapcsolat. Jelenleg sokkal boldogabb vagyok nélküle.

2020. nov. 14. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!