Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok én ezert rossz ember?
Őszintén ki írom,h mit akarok és akkor jönnek a rosszindulatú kommentek,h biztos csak átverni akarom a nőket,meg uralni akarom meg stb.
En olyan nővel szeretnek ismerkedni akit a pasik kerülnek és gondban van kinézete miatt vagy ilyesmi.Nem gond ha csúnya(en meglelem benne a szépséget,én nem vagyok felszínes.).Az se baj ha vaginizmusa van.Bármilyen problémát meg lehet oldani.
Ha nincs munkája az sem gond.Mindent meg fog kapni tőlem.Tőlem nem a bántást kapná mint más emberektől a kinézetére.
Az a no amelyik emelle valami gonoszsagot lat en arra nincs mit mondjak.Altalaban a rendes fiuk mindig a szemetek,a börtön töltelék aki üti a nőket az meg a király.
Ez így megfelel, kérdező?
Simán csak annyit jelent, hogy neked is a béka segge alatt az önbizalmad, és azt gondolod hogy egy sérült lányt könnyebben meg tudsz tartani, vagy simán csak kevesebbet kell felmutatnod, stb.
Nem vagyok börtöntöltelék, magas poziban dolgozok, saját lakást vettem huszonévesen. A barátnőm mégis arra indul be ha alázom és bántom picit. Ez a női lélek, imádják ha valaki ambiciózus, domináns, és leteperi őket. A "rendes fiúk" a gyakorlatban unalmasak, céltalanok, és bénák. Ettől nem leszel rossz ember, de sikeres sem a nőknél.
Az egy fetish,h urald a négy fal közt.
A jó fiút nem erre értettem...Olyanra aki nem alázza meg a nőket például nyilvánosan.
1 Igy is lehet fogalmazni...de úgyis a no fog választani.En elviszem randizni meg minden.Felmerheti,h nem kamuzok,h mondjuk csak szexet akarok.
Mindig ez a tema mostanság,h a csúnya csajokat max szexre hasznaljak,nem ?
Miért nincs igényed arra, hogy egy olyan társad legyen akivel egyenlő fél vagy egy kapcsolatban?
Jól érzékelem, hogy olyasmi lehet a dolog mögött, hogy majd egy magát csúnyának tartó nő aki mondjuk anyagilag nem tud tőled független lenni, majd nem csal meg és tudod irányítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!