Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rám írt az exem, hogy találkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rám írt az exem, hogy találkozni akar velem. Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Rám írt és nem írja le mit szeretne. Csak azt, hogy nagyon fontos dolgot akar. Én azóta már férjhez mentem és mellette már van egy édes babám. Szerintetek mit tegyek? Mit akarhat? Ti mit tennétek?

2020. júl. 17. 17:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Menj a férjeddel

Egyébként mit agyalsz ezen ennyit?

2020. júl. 17. 18:54
 12/17 anonim ***** válasza:
41%
Én nem mennék el!Ki tudja mi lett vele azóta...Lehet pszichopata!Nem véletlen az EXed!
2020. júl. 17. 20:54
 13/17 anonim ***** válasza:
25%
A férjeddel együtt menj a találkára.
2020. júl. 31. 10:40
 14/17 anonim ***** válasza:
61%

Mi a fene van már itt?

Az első 4 válaszoló között világosan leírta, hogy nincs értelme találkozni olyan exeddel, akit nem láttál 4 éve, de most hirtelen "fontos" dologra hivatkozva találkozni akar.

Csak értelmi fogyatékos nem érti az ilyet meg.

Jobb lenne, ha valami hasznosabba fektetnéd az energiádat, mint hogy itt hányod ide a kamukérdéseidet.

2020. júl. 31. 13:27
 15/17 anonim ***** válasza:
Én sem értem mit lamentálsz ezen a kérdésen 2 hete. Ha eddig nem volt hajlandó közölni, akkor nem volt ennyire fontos.
2020. júl. 31. 14:57
 16/17 anonim ***** válasza:
38%
Ha megtudtad, akkor leírhatnád. Engem mostmár érdekel. De jah, elég messengeren írnia. Találka az felejtős.
2020. júl. 31. 15:44
 17/17 anonim ***** válasza:

Én taliznék vele, miért mi van abban? Elmondja meghallgatom kész.

Hacsak nem pszichopata, de gondolom arról tudna a kérdező.

Lényeges dolog hogy hogyan váltak el. Ha barátian, akkor lehet csak szó taliról.

2020. aug. 1. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!