Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok válaszát várom: hajland...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok válaszát várom: hajlandó lennél ilyet kérni a barátodtól?

Figyelt kérdés

Hajlandó lennél arra kérni a barátodat, hogy viseljen erényövet akár bizalmi okból, akár játékból? Tetszene, ha beleegyezne?

Ilyesmire gondolok: [link]

2010. aug. 2. 23:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
31%
Ez szörnyű! Hogy képes valaki így élni? Én soha de soha nem tudnám kínozni azt akit szeretek. Bűntudatom van bármitől amivel fájadalmat okozok neki, nemhogy ez... Ez szánalmas hogy valaki ennyire ketrecben akarja tartani a párját. Ha ejnnyire nem bízol meg benne akkor mi értelme a kapcsolatnak? Ez nagyon durva.. Rettenetes, Ki talál ki ilyen marhaságokat? Komolyan mondom az emberi hülyeség határtalan.
2010. aug. 4. 19:47
 12/17 anonim válasza:
neeeeem!!
2010. aug. 4. 20:28
 13/17 anonim válasza:
én nem kínoznám ilyesmivel a helyedben...
2010. aug. 4. 20:48
 14/17 anonim ***** válasza:
A-a-a-a-a:S
2010. aug. 4. 21:04
 15/17 anonim ***** válasza:

nem vagyok prűd, és megbántani sem akarlak, egyszerűen szerintem ez beteges. a barátomat szeretem, és kevésbé drasztikus módszerekkel is lehet kicsit "kínozni".

de ha Nektek jól esik...

L/17

2010. aug. 4. 21:05
 16/17 anonim ***** válasza:

szerintem én nemtudnám elviselni:) játszani oké...egy estére talán esetleg..még mindig jobb,mint 1 korbács vagy bármi ami csúnya fájdalmat okoz..de én bekattannék,ha nem nyúlhatnék a barátom hímtagjához,pedig ottvan előttem...mondjuk,ha ebbe belegondolok,meg is fordíthatod a helyzetet..szerezd meg a kulcsot és onnantól neki kell könyörögnie h nyisd ki :D

...a lényeg h pusztán az én fejemből pont ez nem pattanna ki,hogy ilyet kérjek...

19/L

2010. aug. 5. 01:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem, semmi esetre sem!
2010. aug. 5. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!