Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok válaszát várom: hajlandó lennél ilyet kérni a barátodtól?
Hajlandó lennél arra kérni a barátodat, hogy viseljen erényövet akár bizalmi okból, akár játékból? Tetszene, ha beleegyezne?
Ilyesmire gondolok: [link]
nem vagyok prűd, és megbántani sem akarlak, egyszerűen szerintem ez beteges. a barátomat szeretem, és kevésbé drasztikus módszerekkel is lehet kicsit "kínozni".
de ha Nektek jól esik...
L/17
szerintem én nemtudnám elviselni:) játszani oké...egy estére talán esetleg..még mindig jobb,mint 1 korbács vagy bármi ami csúnya fájdalmat okoz..de én bekattannék,ha nem nyúlhatnék a barátom hímtagjához,pedig ottvan előttem...mondjuk,ha ebbe belegondolok,meg is fordíthatod a helyzetet..szerezd meg a kulcsot és onnantól neki kell könyörögnie h nyisd ki :D
...a lényeg h pusztán az én fejemből pont ez nem pattanna ki,hogy ilyet kérjek...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!